Kúpila som si plastovú krabicu a chcela do nej dať veci. Manžel ju ale zobral na záhradu a ukázal, na čo ešte ju viem použiť

Každý deň sa objavujú nápady, ako využiť veci, o ktorých si myslíme, že môžu plniť len jednu funkciu. Napríklad, také plastové škatule slúžia nielen na prenášanie a uskladňovanie, ale aj ako organizátor vášho života, šetrič peňazí a tvorca kreatívnej domácnosti.

пластиковые контейнеры для хранения одежды

Pripravili sme si pre vás 8 dômyselných riešení neobvyklého využitia plastových nádob. Kto by to bol povedal!

  1. Odkladací priestor pre hračky

Stačí trocha fantázie a na svete je miesto pre hračky vašich detí. Budete potrebovať tkaninu a zaujímavý baliaci papier. Výsledkom potešíte nielen dieťa ale aj seba!

пластиковые контейнеры для хранения продуктов

  1. Komoda

Z plastových škatúľ sa môže stať jedna funkčný kus nábytku. Postačia vám k tomu dekoratívne papierové servítky, lepidlo, nožnice, inšpirácia a 1 hodina.

пластиковые контейнеры для хранения обуви

  1. Mačací záchod

Ak nechcete vyhadzovať peniaze za predražené mačacie WC, vyrobte si ho vlastnoručne s použitím škatule, lepiacej pásky a kusom koberca.

пластиковые контейнеры для хранения лего

  1. Organizér pre vašu bižutériu a šperky

Náhrdelníky, retiazky a náramky si už nikdy nebudete zamieňať. Plastová škatuľka vám dokáže pomôcť vyriešiť problém s odkladaním týchto vecičiek. Navŕtajte si do nej niekoľko dier a vložte do nich kovové háčiky. Vonkajšiu stranu škatule ozdobte farebným papierom, tkaninou alebo pásikmi.

пластиковые контейнеры для хранения

  1. Pomocník na skladovanie vianočných ozdôb

Jednoduchý spôsob ako ochrániť ozdoby pred rozbitím a škrabancami. Vezmite si plastovú nádobu a vyvŕtajte do nej otvory po stranách. Následne do nich dajte tyčky, na ktoré budete vešať vianočné dekorácie.

контейнеры для хранения вещей

  1. Malé jazierko

Úžasný nápad! Vhodný do príbytkov s menšou záhradkou.

пластиковые контейнеры для хранения мелочей

  1. Priadza

Táto metóda je jednoduchá a pohodlná. Urobte si na plastovom vrchnáku niekoľko malých otvorov a skladovanie týchto pomôcok na pletenie bude omnoho efektívnejšie!

пластиковые контейнеры для хранения сыпучих продуктов

  1. Domčeky pre škrečky a morčatá

Váš škrečok môže viesť luxusný životný štýl v tomto trojposchodovom plastovom domčeku. Môže tu jesť, spať, a hrať sa všade, kde si len zmyslí.

пластиковые контейнеры для хранения вещей с крышкой

Predstavivosť, tvorivosť a vynaliezavosť nám dávajú schopnosť pozerať sa na obyčajné veci z úplne iného uhla pohľadu. Podeľte sa o tieto zaujímavé inšpirácie aj s vašimi priateľmi!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore