Táto žena mala v suteréne 22 rokov mŕtvolu svojho syna…toto je dôvod, prečo za ním príde každý deň

Mnohí z nás vedia, aké je to stratiť milovaného človeka. Prázdnota zaplní naše srdce a my nevieme, ako sa s tým vyrovnať. Nemáme však na výber a je potrebné sa posunúť ďalej.

Niektorí túto stratu berú veľmi ťažko. Napríklad, Američan Rocky Abalsamo každý deň 20 rokov navštevuje hrob svojej manželky a ďalšia Američanka si uchováva telo svojho syna priamo v suteréne už takmer 30 rokov!

Po smrti 22-ročného syna sa jeho rodina rozhodla, že ho nechce pochovať ako je to zaužívané, ale že si jeho telo ponechá, aby syn muža mohol v budúcnosti vidieť svojho otca. Umiestnili ho teda do suterénu a prvé 4 roky ho matka potierala tekutinou na balzamovanie. Potom sa jej však snívalo niečo divné.

Záhadný hlas jej odporučil potierať synove telo vodkou. Od tej doby mu každý večer dáva obklady, aby zabránila rozkladu a sčerneniu tela. Navyše, každý rok v deň jeho narodenia ho prezlečie do nového oblečenia.

Bohužiaľ, v posledných rokoch si vek začal vyberať svoju daň. Kvôli zdravotným problémom matky zosnulého, nebolo možné, aby sa o jeho telo starala, preto odpočíva v truhle s otvorom. Zaujímavý je aj fakt, že syn zosnulého muža, ktorý nedávno dovŕšil 20 rokov, už svojho otca videl niekoľkokrát a verí, že jeho rodina urobila správne riešenie.

https://www.youtube.com/watch?v=LK8fxsGwZOk

Skutok tejto rodiny je ťažké posúdiť, čo si však o tom myslíte vy?

 

Chod hore