Zomrela po svojom 7. pôrode. Po pohrebe sa novorodeniatko ocitlo v náručí inej ženy …

Podobne ako kopa mladých ľudí, aj Britka Emilie Larterová chcela v živote urobiť niečo šialeného. Doštudovala, podarilo sa jej nájsť prácu v škole a rozhodla sa svoju poslednú dovolenku stráviť a pracovať v Ugande ako dobrovoľníčka v sirotinci. Nevedela, že nakoniec sa dostane do situácie, ktorá jej obráti život naruby!

zdroj:FACEBOOK / EMILIE LARTER

Emilie sa musela spoločne s tímom dobrovoľníkov dostať do hodinu vzdialenej dedinky, v ktorej došlo k tragédii. Matka tu umrela hneď po pôrode 7. dieťaťa. Ich 7 detí malo ísť okamžite do sirotinca. O narodeného Adama (ako ho pomenovali). Len kvôli nemu zostala v Ugande ďalšie 2 mesiace.

zdroj:FACEBOOK / EMILIE LARTER

Emilie nemala potuchy, ako sa o bábätko postarať, a tak každý deň volala mame, ktorá jej každý deň radila. Tiež jej povedala, že si bez chlapčeka nedokáže svoj život už predstaviť a nechce ho nechať v sirotinci, v ktorom nebola voda a prúd. Emilie mala obavy. Jej návrat domov sa nezadržateľne blížil … To, čo urobila, všetky prekvapilo!

zdroj:FACEBOOK / EMILIE LARTER

Týždeň po návrate Emilie kúpila spiatočnú letenku do Ugandy. Zostala tam ďalších 5 mesiacov, ale musela sa vrátiť späť, pretože už nemala peniaze … Začala pracovať v škole, aby si zarobila na cestu do Ugandy. Jej priateľovi sa tento nápad nepáčil a tak … sa s ním rozišla. Záležalo jej len na Adamovi.

zdroj:FACEBOOK / EMILIE LARTER

Emilie stále bojujú s byrokraciou – chce Adama adoptovať. Pomohli jej ľudia z celého sveta a vďaka ich pomoci zozbierala už 35 000 dolárov . Vďaka peniazom sa jej želanie splnilo!

zdroj:FACEBOOK / EMILIE LARTER

Už čoskoro bude môcť vziať Adama k sebe domov. Všetko obetovala, len aby mohla chlapčeka adoptovať. Držíme im palce!

zdroj:FACEBOOK / EMILIE LARTER

Inšpirujúci príbeh, ktorý stojí za to zdieľať!

Chod hore