5 znamení toho, že sa rozprávate so psychopatom! Berte nohy na plecia keď si všimnete náznak č. 4…

 

Identifikovať v dave ľudí psychopata je pomerne dosť náročné. Rozpoznať príznaky u blízkeho človeka je ešte tažšie a preto sme sa rozhodli prezradiť vám niekoľko znamení, pri ktorých by ste mali zvýšiť pozornosť.

  1. Polopravdy, poloklamstvá

Psychopat si nikdy nedovolí byť úplne úprimný dokonca ani k tomu najbližšiemu človeku. Bude sa vyhýbať priamej odpovedi, nebude sa rozprávať a začne veci prikrášľovať. Klame šikovne a nepostrehnuteľne, pretože má svoju vlastnú pravdu. Často ohovára, diskutuje o ostatných a dáva nereálne sľuby.

психопатия признаки

  1. Povýšeneckosť

Ľudia so psychopatiou sa na druhých pozerajú zvysoka. Svojich priateľov a známych považujú za ľudí druhej triedy. V ich prítomnosti sa cítime neisto, začneme sa ospravedlňovať aj v prípade, že sme nič neurobili a bude nám zle zo samých seba.

психопатия признаки

  1. Odsudzovanie

Pokrytectvo a pretvárka perfekte koexistuje v správaní psychopatov. Radi poukazujú na chyby iných ľudí, odsudzujú a svoju vinu hádžu na druhých. Robia to tak presvedčivo, že vy sami sa začnete obviňovať.

психопатия у мужчин

  1. Neúprimnosť

Bolo možno správnejšie povedať rozdvojená osobnosť. Dnes sa môže správať ako anjel a zajtra sa premení na pekelného spratka .

  1. Správanie obete

Všetci sú zlí, len ja som ten dobrý. Psychopat si nikdy nepripustí svoju vinu. Predstiera, že je obeťou a svoju nevinnosť prejavuje až do poslednej chvíle. Majstrovstvo manipulácie sa so psychopatom nesie niekoľko rokov a často vedie k emocionálnej nestabilite ľudí, ktorí sa s týmto typom človeka doposiaľ nestretli

Psychopatom nemusí byť len človek so správaním maniaka. Pokojne ním môže byť šarmantný, spoločenský a úplne normálny človek, avšak tieto znaky ho od ostatných odlišujú.

 

zdroj:takprosto.cc

Chod hore