Ako predať milión litrov Becherovky na Slovensku?

Pohárik Becherovky je neoddeliteľnousúčasťou rodinných osláv i priateľských posedení.Slováci si ju vychutnávajú či už čistú, ľadovo namrazenú alebo ako súčasť miešaných drinkov.

Napriek svojej dvestodesaťročnejtradícii má Becherovka všetky prvky modernej značky: v kampaniach využíva influencerov, online je jej prirodzeným prostredím a už takmer rok má svojho prvého slovenského Becherovka ambasádora.

„Dosiahnutie miliónu predaných litrov Becherovky je krásnym príkladom toho, že kvalitný produkt a tradícia jeho výroby je dôležitá aj dnes. Mladí ľudia vedia oceniť, keď niečo robíte s vášňou a pre nás je vášeň centrom všetkého, čo v Becherovke robíme.“ hovorí brand manažérka značky Zuzana Benková zo spoločnosti PernodRicard Slovakia, ktorá bylinný likér dováža na slovenský trh.

Viac ako milión predaných litrov nie je jediným dôvodom na oslavu – tento rok sa leto nesie v duchu osláv 50. výročia od namiešania legendárneho drinku Beton. Nechajte sa inšpirovať moderným twistom klasiky v piatich unikátnych variantoch v BecherBeton Bare a objavte čaro Becherovky aj vy!

Chod hore