Lekári jej urobili cisársky rez. Keď sa pozreli na dieťa, vydýchli si

Narodenie dieťaťa je pre telo vždy obrovskou zmenou a záťažou, ktorú si musí postúpiť každá budúca mamička. To, čo je stresujúce pre zdravú ženu, bolo obrovským testom pre 22-ročnú Sheri Psyla. Žena trpela astrogrypózou, ktorá výrazne ovplyvnila jej ruky a nohy. Pred jej narodením bolo rodičom oznámené, že je nepravdepodobné, aby sa dožila viac ako 1 rok.

Avšak dievčatko malo iné plány. Prežila, no lekári im opäť oznámili smutnú správu: Sheri strávi celý život na vozíčku. Aj v tomto prípade sa mýlili, pretože 5-ročné dievčatko sa mohla postaviť a chodiť. Krôk po krôčiku sa jej darilo vyhrať si svoj vlastný život. Čoskoro ukončí vysokú školu a získa diplom z technickej univerzity.

Na univerzite stretla Chrisa, ktorý jej rozumel tak, ako nikto – mal vrodené problémy s chrbticou. Výsledkom bola ich svadba v roku 2015.

Jej prvé tehotenstvo bohužiaľ skončilo potratom. Lekári jej oznámili, že u nej existuje malá pravdepodobnosť na počatie dieťaťa, no toto dievča nikdy nepočúvala ľudí v bielych plášťoch.

Druhý pokus bol omnoho úspešnejší a vďaka cisárskemu rezu prišla na svet malá Hayden. Bola úplne zdravá bez akýchkoľvek nedokonalostí.

Nanešťastie, je veľmi zložité, aby si Sheri ako matka plnila naplno svoje povinnosti. Nemá síl na to, aby svoju dcérku mohla dvihnúť. Je nešťastná, keď Hayden začne plakať a ona musí počkať kým niekto príde na záchranu. Našťastie Chris je vždy nablízku…

Napriek všetkému je malá rodinka nesmierne šťastná a my im želáme, aby ich v živote postretlo už len to najlepšie.

 

Chod hore