Snehové pusinky podľa tohto receptu, sú tak jednoduché a vzdušné. Keď som ich po prvýkrát skúšala, neverila som vlastným očiam, že sa mi podarili

Tí, ktorí sa niekedy pustili do  varenia pusiniek , vedia, že tento proces je veľmi chúlostivý a náročný. Nedodržanie presných odporúčaní, stojí veľa hodín úsilia a môžete ích dať psom. Ale niekedy budete mať chuť, znovu pripraviť túto jemnú pochúťku. Tento dezert má minimum kalórií .

V súčasnej dobe máme nový recept na pusinky. Len jedna zložka bude radikálne meniť konečný výsledok. A je to normálny prášok do pečiva. Je ťažké uveriť, že aj pusinky sú tak svieže a vzdušné!

zloženie

bielka 2 ks
práškový cukor 100 g
prášok do pečiva 0,5  lyžice

príprava

  1. Bielka vopred dajte do chladničky po dobu 30 minút, potom šľahajte do hustej peny.
  2. Pokračujte miešaním metličkou, pridajte prášok do pečiva.
  3. Pridajte malé množstvo práškového cukru a miešajte hmotu ďaľších 7-8 minút.
  4. Pokryte plech s pergamenom a lyžičkou robte kôpky alebo pusinky krémom.
  5. Predhrejte rúru na 130 stupňov a dajte piecť pusinky a znížiť teplotu na 100 ° C.
  6. Po hodine rúru vypnite a počkajte, až vychladne, až potom ich z rúry vyberte !
Buďte si istý, že budú výborné! Podávame tento lahodný dezert s kávou.