Susedka otvorila dvere a uvidela 5-ročného chlapca s bábätkom v náručí. Keď jej prezradil dôvod návštevy, behal jej mráz po chrbte.

Sal Cicalese zo San Tan Valley v Spojených štátoch nie je obyčajné 5-ročnej dieťa. Vo svojom meste získal cenu požiarnika a hrdinu roka, ale vráťme sa späť na začiatok tohto príbehu …

SOURCE: YOUTUBE

Jessica Penoyerová bola doma, keď začula klopanie na dvere. Keď je otvorila, uvidela Sala ako v náručí drží 2mesačné sestričku. Jessica sa chlapca spýtala, čo sa stalo a z jeho odpovede jej v žilách stuhla krv.

SOURCE: YOUTUBE

„Mama zomrela v sprche. Pomôžeš nám? „Spýtal sa chlapec. Šokovaná Jessica okamžite zavolala sanitku. Našťastie sa ukázalo, že žena nezomrela, len v sprche omdlela. Rýchla reakcia a prosba o pomoc urobila na všetky dojem.

Záchranári sa o matku okamžite postarali. Nebyť odvážneho Sala, tento príbeh sa mohol skončiť tragicky. V dôsledku pádu telo ženy ležalo na odtoku vo vani a tá sa pomaly plnila vodou. Jeho hrdinská reakcie nezostala bez povšimnutia. Komunita mu odovzdala špeciálnu hasičské vyznamenania.

SOURCE: YOUTUBE

Správanie chlapca je nielenže obdivuhodné, ale tiež poukazuje na to, aké dôležité je deti v tomto smere vzdelávať. Zdieľajte tento článok a inšpirujte aj ďalšie rodičia!

Chod hore