Čerstvá matka zdieľala fotky svojho tela 3 týždne po pôrode. Veľa ľudí ju ale kritozovalo kvôli…

 

Množstvo časopisov často dáva ľuďom myšlienku, že tehotenské bruško sa po pôrode dokonale stratí a vznikne ploché bruško. Tento tlak na ženy, ktorý ich núti aby vyzerali po tehotenstve dokonale vyformované a opálené, je dôvod, prečo matky hovoria o svojom skutočnom tele čoraz častejšie. Instagramová bloggerka Kristen Sullivanová zverejnila fotografie, aby odhalila, ako vyzerá jej bruško krátko po pôrode.

Ľavý obrázok je 3 dni predtým, než som porodila Gavin (moje druhé dieťa). Pravý obrázok je 3 týždne po pôrode. Zdieľam to, aby som ukázala mámam, že niekedy nezáleží na tom, či ste počas tehotenstva cvičili, niekedy vaše telo rastie takým spôsobom, že vám jednoducho neumožňuje „odraziť sa“ od dna okamžite po 3 týždňoch.

Nie je prekvapením, že príspevok sa páčil viac ako 3000 osobám na instagrame a komentáre sú plné chvály a pochopenia. Jedna mama poďakovala za zdieľanie a povedala, že obrázky celebrít po tehotenstve jej dali nereálne očakávania.

,,Ďakujem za zdieľanie… Stále mám veľké bruško a moja rodina spôsobila, že sa cítim hrozne.  Myslel som, že sa odrazím od dna, pretože som mladá ale nemá to s vekom nič spoločné.“

Mamička ešte napísala:

Trvalo mi 4 dni, kým som sa rozhodla či sa o to mám podeliť alebo nie. Ale nedávno so mnou mamičky súhlasili na základe niektorých vecí, ktoré som zdieľala, takže som sa rozhodla. Mám pocit, že všetko, čo som videla sú tie mamičky, ktoré zdieľali svoje úžasne vypracované bruško 11 dní po pôrode, 2 týždne po pôrode atď. A zatiaľ mnohé iné vieme, že to nie je realistické! Rozhodla som sa nosiť popôrodný korzet. Ale medzitým dám svojmu telu šancu dýchať. Videli ste, ako sa moje brucho natiahlo ?! Neexistuje žiadny závod na odvrátenie tohto efektu. ale nebojte sa, dostaneme sa tam kde chcete!

zdroj:indy100.com 

Chod hore