Kuracie rezne v tom najlepšom zemiakovom cestíčku aké ste kedy mali! Hotové za 20 minút!

Väčšina z nás je veľkým fanúšikom kuracieho mäsa v kombinácii v zemiakovom cestíčku. Niet divu. Tento variant je lahodnou voľbou pre chutný obed. Rodina si kuracie mäso v zemiakovej placke zamiluje už po prvom ochutnaní.

Ak ste ich ešte nevyskúšali, máte jedinečnú príležitosť. S našim receptom sa môžete do prípravy ihneď pustiť.

 

INGREDIENCIE

500 g kuracieho mäsa
4 zemiaky
2 lyžice hladkej múky
1 vajíčko
Majonéza podľa chuti
korenie
Olej na vyprážanie
POSTUP

Kuracie plátky jemne rozklepeme. Osolíme a okoreníme z oboch strán.
Zemiaky umyjeme, olúpeme a nastrúhame najemno. Vysušíme prebytočnú vodu. Tiež solíme a okoreníme.
Zmiešame majonézu, vajce, múku, trochu soli a promícháme.Tuto zmes zmiešame s nastrúhanými zemiakmi.

 

Potom mäso obalíme v nastrúhaných zemiakoch. Vždy zemiaky k mäsu pritlačíme a úhľadne vymiešame.
Poukladáme jednotlivé kusy na panvicu s rozpáleným olejom. Smažíme 3-4 minúty z oboch strán.
Zdieľajte tento super recept na lahodné kuracie rezne aj s vašimi priateľmi! Určite si na nich tiež pochutnajú!