Policajná naháňačka v Bratislave natočená na video. Vodič ohrozil svoju ženu a deti v aute


Včera krátko pred 21.40 h spozorovala hliadka PZ na parkovisku pred hlavným vchodom do obchodného centra na Zlatých pieskoch motorové vozidlo zn. Renault Megane, ktorému chýbalo predné EČV. Toto vozidlo chcela hliadka  avšak vodič na opakované svetelné a zvukové znamenia na zastavenie nereagoval,  pokračoval jazdou v protismere a ohrozoval neprimeranou a riskantnou jazdou ostatných účastníkov cestnej premávky. v

Vodič pravdepodobne nezvládol riadenie vozidla a následne došlo k nárazu vozidla do stĺpa verejného osvetlenia.

Vo vozidle sa nachádzala aj 32-ročná žena a dve maloleté osoby – vo veku 1 rok a 3 roky. Hliadka PZ na mieste bezodkladne poskytla maloletým osobám potrebnú pomoc, a nakoľko z vozidla unikali prevádzkové kvapaliny a bolo vidieť dymenie z motorovej časti vozidla, zabezpečila miesto pred ich únikom. 


Nehodou utrpel 30-ročný vodič, 32-ročná žena a 3 ročná maloletá osoba ľahké zranenia, s ktorými boli prevezení do jednej z bratislavských nemocníc. Druhá maloletá osoba utrpela pri nehode ťažké zranenia, s ktorými bola rovnako bezodkladne po príchode RZP na miesto prevezená do nemocnice.

Preverovaním bolo zároveň preukázané, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia a bolo po ňom vyhlásené pátranie príslušnými útvarmi Policajného zboru. 


zdroj textu:Facebook 
Chod hore