Doktori dokázali: keď sa modlíte, zloženie krvi sa mení. Skutočná mystika! Vyskúšajte našu modlitbu

Aby naše telo žilo, potrebujeme jedlo, ale aby naša duša žila – modlitbu.

Veľa sa hovorí o sile hovoreného slova. Ale samotné pôsobenie modlitieb na ľudské telo vedci začali študovať pomerne nedávno. A prvé vedecké údaje prekvapili aj vytrvalých ateistov.

Štúdie sa uskutočnili na Durhamskej univerzite (UK) a miestnej nemocnici. Vedci pozvali niekoľko mníchov, sestry a kňazov rôznych náboženstiev, aby sa modlili za 700 pacientov trpiacich rôznymi srdcovými chorobami.

Niekoľko dní lekári robili poznámky o stave pacientov a po ukončení experimentu boli všetky údaje odovzdané odborníkom. Čoskoro profesor Mitchell Krushoff oznámil výsledky: u 500 pacientov vďaka modlitbám sa miera oživenia zvýšila približne o 93 percent.

modlitba choroby

Jeden ukrajinský vedec sa však rozhodol preskúmať vplyv modlitby na ľudskú krv. Myšlienka napadla Michaila Ivanoviča pred pätnástimi rokmi počas návštevy kostola v jeden z nedeľných dní.

Autorom tohto experimentu je Michail Lazorik – kandidát lekárskych vied, docent katedry fakultnej terapie Užhorodskej národnej univerzity, ctihodný vynálezca v Ukrajine, homeopat a patentový odborník. V priebehu svojej práce vedec patentoval viac ako 166 vynálezov.

Predtým Lazorik už uskutočnil výskum o účinku liečebných kúpeľov na ľudskú krv. Teraz sa začal zaujímať o to, ako sa štruktúra krvi mení počas modlitby.

Experiment sa uskutočnil medzi pätnástimi dobrovoľníkmi. Boli to právnici, lekári a ľudia bez vzdelania. Pacienti boli chorí s aterosklerózou, hepatitídou B, trpiacou srdcovou chorobou a inými ochoreniami.

Krv od testovaných sa brala z palca a zo žily pred čítaním modlitby aj po modlitbe. Neuveriteľné, ale už po prvý krát po prečítaní modlitby sa u mnohých z testovaných obranné sily organizmu výrazne zvýšili.

modlitba choroby z nohy

Napríklad jeden z vyšetrovaných mužov mal osteomyelitídu (hnisanie kostí nôh). Keď sa krvný obraz porovnával pred a po modlitbe, ukázalo sa, že hladina jedného z indikátorov fagocytózy v jeho krvi sa stala šesťkrát nižšou ako pred experimentom.

Ako viete, krv pozostáva z vody, takže na ňu pôsobí modlitba. Robí ju štruktúrovanou, úplne inou a jej vlastnosti sa radikálne menia. To znamená, že zmeny vlastností samotných krvných buniek sú možné v dôsledku zmeny štruktúry vody, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou bunky.

Keď vedec porovnal výsledky štúdie celej skupiny, ukázalo sa, že modlitba mala veľmi silný účinok. A vysvetľuje to tým, že počas zápalového procesu sa agresia proti patogénu vyvíja a modlitba pôsobí upokojujúco.

Čoskoro vedec dokonca patentoval svoj jedinečný spôsob posúdenia vplyvu modlitby na človeka.

„Počas modlitby sa tiež zničia patologické spojenia medzi neurónmi v mozgu, pretože človek prestáva premýšľať o tejto chorobe,“ hovorí vedúci psychofyziologického laboratória Psychologického výskumného ústavu v Petrohrade V. M. Bechtereva, profesor Valerij Slezin.

modlitba za srdcové choroby

Niekedy to vedie k úplnému zotaveniu smrteľne chorých ľudí. Veda vie o prípadoch onkologickej liečby, ale vyžaduje si dôkladnejšie štúdium.

Modlitba od choroby

Redakcia „Chillin.sk“ sa inšpirovala týmito ľahkými informáciami, pripravil pre vás text modlitby za chorobu k svätému mučeníkovi a liečiteľovi Pantelejmonovi.

Svätý veľkomučeník a liečiteľ Pantelejmon, podobajúci sa milostivému Bohu! Vzhliadni milosrdne a vypočuj nás, hriešnych, ktorí sa snažia modliť pred Tvojou svätou ikonou. Vyprosuj nám u Pána Boha, Ktorému slúžiš v nebi spolu s anjelmi, odpustenie našich hriechov a pokleskov. Zahoj duševné i telesné nemoci Božích služobníkov, teraz spomínaných, tu stojacich i všetkých pravoslávnych kresťanov, utiekajúcich sa ku Tvojmu príhovoru. Lebo kvôli našim hriechom sme ťažko postihnutí mnohými chorobami a nemáme pomoci ani útechy.

K Tebe sa utiekame, lebo Tebe je daná milosť prihovárať sa za nás a uzdravovať všetky neduhy a každú chorobu. Ty sám nám daruj skrze Tvoje sväté príhovory zdravie duše i tela, prospievanie vo viere a zbožnosti a všetko potrebné k nášmu dočasnému životu i ku spáse. Aby sme skrze Teba boli učinení hodnými velikých a hojných milostí, oslavovali Teba i Darcu všetkého dobra, podivuhodného vo svojich svätých, Boha nášho, Otca, i Syna, i Svätého Ducha na veky vekov. Amen.

modlitba za ochorenie očí

Prostredníctvom svojho výskumu vedec potvrdil, že modlitba nie je ópium pre ľudí. Keď sa číta, zvukové vibrácie pôsobia na ľudské telo a spôsobujú zmeny krvného obrazu. Pretože počas modlitby človek zahŕňa vedomie, zrak, sluch a reč.

Rada redakcie

Existuje ďalšia mocná modlitba, ktorá pomáha prekonať ťažké životné ťažkosti – je to modlitba k Mikulášovi Čudotvorcovi. Je schopný pomôcť vyliečiť vážnu chorobu, získať rodinné šťastie, porodiť dieťa, zmeniť osud k lepšiemu. Hlavnou vecou je veriť a modliť sa skutočne zo srdca.

A čo si myslíte o týchto štúdiách? Môže to byť pravda? Zdieľajte svoj názor s priateľmi a s nami v komentároch!

 

zdroj:takprosto.cc

Chod hore