Na prvý pohľad sa jedná len o obyčajnú kresbu, no po 30 sekundách budete prekvapení! Tušili ste to?

Vždy som obdivovala talentovaných ľudí, najmä umelcov. Nielenže dokážu vidieť krásu takmer vo všetkom, ale ponúkajú ju aj ľuďom, v trochu inej podobe. Kórejsky umelec a ilustrátor s prezývkou Stonehouse sa rozhodol svetu ukázať svoje umenie.

рисунки женщин

Typickým znakom jeho tvorby je, že v kresbách zobrazuje celý život človeka. Pozrite sa napríklad na túto kresbu. Na prvý pohľad na nej nie je nič neobvyklé, no v skutočnosti si nedokážete predstaviť, ako vznikala a aký hlboký význam v sebe nesie.

корейские художники

 

Umelec dokáže premeniť dieťa na starého človeka. Keď sa pozriete na fotografie z vášho detstva, možno by ste ani nepovedali, že z takého malého dieťaťa môže vyrásť dospelý človek. Stonehouse tento proces ukazuje v etapách a vy pochopíte, ako sa menia vaše črty tváre, ako nadobúdate ženskosť či mužnosť a ako sa na vás podpisuje zub času.

корейские художники

Tento šikovný ilustrátor vie prekresliť jeden a ten istý obrázok, pričom v priebehu 3-4 minút nakreslí celý život človeka. Možno aj vďaka jeho práci si ľudia uvedomia, že život je krátky a preto by si ho mali užívať s láskou, radosťou a porozumením.

Svojimi náčrtmi ukazuje, že staroba je úplne v poriadku a život je večný. Každý človek ma svoje vlastné pokračovanie. Pozrite sa na nasledujúce video, ktoré vás určite bude fascinovať!

Čo hovoríte na jeho umenie? Podeľte sa s nami o vaše názory v komentároch!

Chcete vidieť naše články opäť na Facebooku? Tu je návod, ako ich získať späť

zdroj:takprosto.cc

Chod hore