Táto fotografia bola zverejnená hneď po teroristickom útoku v Las Vegas. O pár hodín neskôr preletela celým svetom

O strašných udalostiach, ku ktorým došlo nedávno v Las Vegas sa dozvedáte z rôznych zdrojov. V skutočnosti zomrelo 59 ľudí a viac ako 500 zranených s prípadmi bojujúcimi o život. Takéto udalosti si však nájdu aj svojich hrdinov, ktorí boli ochotní obetovať vlastný život za cenu tých druhých.

Summer Cliburn a Michael Garcia prišli do Las Vegas na festival country hudby. Na to, ako sa ich deň skončil, nezabudnú do konca svojich životov.

Keď sa začala streľba, jedna z guliek zasiahla Michaela do hlavy. Summer sa hneď ponáhľala k svojmu priateľovi, aby ho zakryla vlastným telom. Aj ona však bola zranená…

Len pred troma mesiacmi sa stali rodičmi krásnej dcérky a ak by Summer svojho priateľa nechránila pred nábojmi, dieťa by už vyrastalo bez svojho otca.

 

Po úspešnej operácii sa Michael nachádza v stabilizovanom stave a lekári tvrdia, že sa čoskoro uzdraví.

Kamarát tohto páru vytvoril stránku špecializovanú na charitu, kde je rozpísaný príbeh Michaela a Summer. Každý, kto chce, môže pomôcť s prostriedkami, ktoré budú smerovať na liečbu. Viac ako 80% požadovanej sumy sa už vyzbieralo len za niekoľko dní.

„Títo dvaja ľudia sa naozaj milujú. Navyše, sú to mladí rodičia a určite si nezaslúžia takto trpieť. Chcem pre nich získať peniaze, aby si mohli zaplatiť liečbu a vyriešiť všetky problémy, ktoré sa na nich nahromadili,“ hovorí ich spoločný kamarát.

Summer sa okamžite stala hrdinkou na sociálnych sieťach – dôvodom bola aj jej fotografia s dcérkou, keď sa vracala z nemocnice, kde ju ošetrili po postrelení chrbta.

Veríme, že sa mladá rodinka otrasie po tejto nepríjemnej skúsenosti a budú si môcť čo najskôr vychutnávať spoločné chvíle.

zdroj:videoboom.cc

Chod hore