Viete ako sa bozkáva, Býk, Baran, Váhy, Blíženec alebo iné zmanie v horoskope? Pozrite sa, ako ste na to vy

„Pekný bozk si hovorí ešte o jeden.“ Marilyn Monroe

„Nech už vieš dievčatá bozkávať alebo nie, pre istotu ich bozkávaj.“ Janina Ipohorská

Bozk je výrazom lásky a vášne. Vyvolá city aj v tom najchladnejšom a nejzdrženlivějšom človeku. A čo potom u zamilovaných, ktorých duše sa aj tak vznášajú kdesi v oblakoch! Podľa astrológov však rozhodne nie je bozk ako bozk …

Baran

Baran dokáže bozkávať nesmierne vrúcne a vášnivo. Niet sa čo čudovať, veď je to zástupca ohnivého znamenia. Barani všeobecne radi dávajú svoje city najavo a bozkávajú sa radi. Ak sa im niekto páči, pobozká ho, aby mu vyjadrili svoje sympatie. Nevidí v tom nič odsúdeniahodné. Ak je Baran zamilovaný, je schopný sa bozkávať až do straty vedomia. Nemá žiadny zmysel sa pokúšať ho zastaviť. To ho v tejto činnosti leda povzbudí.

Býk

Zástupca tohto znamenia zverokruhu určite nemôžeme označiť za vášnivcov. Zato iba Býk dokáže vložiť do bozku toľko nehy! Jeho bozky upokojujú, zaháňajú smútok i zdvihnú náladu. S Býkom sa budete cítiť bezpečne ako za kamennou stenou, lebo je spoľahlivý a pokojný, aj keď snáď trochu pomalý. Toto konzervatívne znamenie dá pobozkanie výhradne tomu, koho dobre pozná, kým si je istý a s kým chce rozvíjať dlhý a vážny vzťah. Na drobné svoje city nerozmieňa.

Blíženci

Stále v povetrí a nepolapiteľní, Blíženci sa bozkávajú radi a bozkávať vedia. Nešťastím je, že nemusíte byť jediným objektom ich vášne. Blíženci stále hľadajú, aj keď už majú po boku životného partnera. Aby ste toto poveternostné znamenie vedľa seba udržali, stačí celkom málo: byť zábavný, vzdelaný a zaujímavý spoločník. Blíženci si vysoko cenia intelektu, rozumových schopností a aktívneho životného postoja. Rutina ich nudí. Existuje vraj až päťdesiat druhov bozkov. Naštudujte jeden po druhom a udivujte nimi svojho partnera narodeného v znamení Blížencov!

rak

Znamienie raka vkladá do bozku celú svoju dušu. Bozk je pre nich vyjadrením duševnej náklonnosti, lásky a milujúcej starostlivosti. Bozk nepodložený citmi je pre Raka niečo nepredstaviteľné. Okrem toho bozk rakovi potvrdzuje, že je medzi vami všetko v poriadku. Ak sa Rak odvracia a odmieta sa bozkávať, je jasné, že sa na vás nahneval, niečím ste sa ho dotkli. Bozkávať sa bude znovu až vtedy, keď vám odpustí. Miluje bozky na noc, na dobré ráno, na rozlúčku. Rád bozkáva svojich rodičov a o deťoch snáď ani nemusíme hovoriť.

Lev

Lev sa domnieva, že bozk má byť predovšetkým zdrojom zmyslového uspokojenia. Preto je jeho bozk skutočnou milostnou predohrou. Lev sa vždy snaží vo všetkom vynikať nad ostatných, preto je každý jeho bozk úplne blaho. Hlavu môžete stratiť naozaj nadlho! To je práve to, čo Lev potrebuje. Ak je vám drahý, nijako sa neostýchajte dať mu svoje city najavo, rozprávajte mu, ako ste z jeho nádherných bozkov celkom bez seba. Odmenou vám bude bozkávanie ešte skvostnějšie

Panna

Náklonnosť Panny sa nijako neprejavuje ani množstvom, ani kvalitou bozkov. Panna sa domnieva, že na skutočné city nemožno usudzovať podľa toho, ako ten ktorý človek bozkáva, ale podľa toho, ako s tým druhým cítite. Podľa jej názoru čím zdržanlivejšie sa zamilovaní partneri k sebe správajú na verejnosti, tým hlbšie sú ich city. Pre Pannu je veľmi dôležité, aby jej bol partner pri bozku príjemný, aby pekne voňal a neobťažoval ju nepríjemným dychom. Panna má k hygiene veľmi blízky vzťah a prísne ju súdi. Význam má pre ňu všetko: odev, vlasy, nechty, pokožka, chrup. Ak v nej ten druhý v niektorom z týchto ohľadov nebudí dôveru, ťažko sa bozku od Panny dočká.

Váhy

Bozky tohto znamenia môžu byť horúce a vášnivé, bohužiaľ je však absolútne nutne neznamená, že po vás šalejú. Váhy proste bozkávanie teší, preto sa bozkávajú rady a s ochotou. Dokážu sa so zápalom a vášňou bozkávať aj s niekým, koho poznajú sotva pol hodiny. Bozkávať dokážu, techniku ​​bozkávanie ovládajú virtuózne. Sú schopní vás bozkávať tak, že sa vám bude točiť hlava, načo sa bez akéhokoľvek prechodu otočí a odídu bližšie nezisteným smerom. Podivné správanie? No či, ale znamená len jedno jediné: Váhy sa skrátka boja nadväzovať vážne vzťahy.

Škorpión

Celú stupniui citov môže vyjadriť pobozkanie tohto znamenia horoskopu – od domýšľavej zhovievavosti až po úprimnú náklonnosť. Najčastejšie má však Škorpiónov bozk erotický podtext. Škorpión by sa nebozkával s človekom, ktorý je mu ľahostajný. Ak ste dostali bozk od Škorpióna, potom vedzte, že máte šancu získať si jeho srdce. Avšak oklamať sa toto znamenie zverokruhu ešte nikomu nepodarilo – na hony ďaleko vycíti neúprimnosť a faloš. Rád si zaexperimentuje, preto sa nebojte dať najavo prekvapenie nad jeho novým spôsobom bozkávania.

 

Strelec

Bozk od Strelca môže vyjadriť všetko a môže nevyjadriť vôbec nič. Všetko záleží na tom, ako silno je vami pripútaný. Jeho vlastné kúzlo je naozaj veľké a Strelec toho nehanebne využíva. Môže vám veľmi ľahko zamotať hlavu a potom zvoliť odstup, aby tak dal najavo, že žiadne pokračovanie nebude. Strelec s kľudom pobozká niekoho, koho sotva pozná, kolegu alebo vzdialeného príbuzného, ​​pobozká i svojho nadriadeného či nadriadenú. Urobí to tak ľahko a nenútene, že sa nikto nečuduje ani necíti dotknutý. A prečo tiež – Strelec má dušu tak doširoka otvorenú – kto by sa cítil dotknutý?

Source: pixabay.com

Kozorožec

Naraziť na Kozorožca, ktorý by vďaka bozku prišiel o rozum, je naozaj vzácnosť. Je to znamenie, ktoré sa bozkáva vôbec najmenej zo všetkých. Zdržanlivý a chladný Kozorožec nemá tendenciu vyjavovať svoje city podobným spôsobom. Aj v mladosti sa snažia bozkom skôr vyhnúť. Svoje city prejavuje inak – kyticou alebo pozvaním do divadla. Kozorožci si vždy držia partnera málinko od tela, a to aj po mnohých rokoch spolužitia. Maximum, ktoré sa od nich dá očakávať, je bozk na tvár pred odchodom do práce alebo na dobrú noc.

Vodnár

Nikdy nepodlieha citom úplne, nikdy vášni nedovolí, aby ho úplne ovládla. Vodnári skôr len dovoľujú partnerovi, aby ich miloval. Naozaj zahorieť láskou dokáže Vodnár (Vodnárka) len v jedinom prípade: ak ho ten druhý prekoná v originalite a výraznosti. Preto bohužiaľ nemá zmysel od Vodnára očakávať nejaké splynutie duší. Vodnár je ako mačka, ktorá si najradšej chodí všade sama a vždy si zachováva slobodu konania. Avšak kniha o spôsoboch a technike bozkávanie by ho iste zaujala a možno aj prinútila trochu si zaexperimentovať …

ryby

Snaží sa citom úplne poddať, jednoducho sa v partnerovi rozplynúť. Preto má bozk pre Ryby velikánsky význam. Ryby si bozk väčšinou idealizujú, pokladajú ho za prejav naozajstnej lásky. Touto naivitou často trpia mladé romantické dievčatá. Pri bozku strácajú pojem času a sú úplne mimo seba. Najčastejšie bozku prikladajú zmysel, ktorý mu partner vôbec dať nechcel. Preto po vášnivých a city nabitých bozkoch očakávajú Ryby od toho druhého srdce na dlani, ponuku na sobáš alebo v horšom prípade vyznanie lásky. Ak k tomu nedochádza, prepadajú sa do depresií.

Chod hore