Kúpila som v obchode sušienky v akcii a urobila tento nepečený DEZERT. Mala som ho hotový za 20 minút

Tento koláč je zložený z bežných ingrediencii a aj napriek tomu je jeho chuť lahodná s prípravou, ktorá vám zaberie len 20 minút!

кусочек торта

Ako základ môžete použiť rôzne sušienky či perníky. V kombinácii s tvarohom, smotanou alebo jogurtom sa tieto produkty môžu premeniť na skutočné kulinárske umenie.

Ingrediencie

  • 300 g kakaových sušienok (môžu byť aj iné)
  • 250 g tvarohu
  • 250 g smotany
  • 100 cukru
  • 1 PL želatíny
  • 75 ml vody
  • Čokoláda na ozdobu

Postup

  1. Vezmite si misku, vysypte do nej želatínu a zalejte ju vodou. Nechajte odstáť niekoľko minút.

желатин

  1. Premiestnite zmes do hrnca a nechajte povariť kým sa želatína nerozpustí.
  2. Vyšľahajte si smotanu s cukrom a tvarohom. Mal by vám vzniknúť jemný krém.

крем

  1. Pridajte do neho želatínu a dôkladne premiešajte.
  2. Vyložte si formu prvou vrstvou sušienok a zalejte ich krémom.

слой печенья

  1. Opäť poukladajte sušienky a nalejte druhú vrstvu krému. Vytvorte si 3 vrstvy.

торт

  1. Vložte do chladničky najlepšie cez noc – počas toho sa krém dostane do všetkých vrstiev.

Vrch koláčika môžete ozdobiť nastrúhanou čokoládou, fantázii sa medze nekladú. Prajeme vám dobrú chuť!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore