Oteckov príspevok o exmanželke je hitom internetu. Toto je odkázal…

Toto je Billy Gadbois z Bostonu, otec a zároveň exmanžel, ktorý sa rozhodol urobiť pre svoju bývalú manželku niečo, čo iní ľudia nevedia pochopiť a akceptovať. Preto sa rozhodol podeliť sa o svoj názor na sociálnej sieti:

Dnes má moja bývala manželka narodeniny, tak som vstal skoro ráno, priniesol kvety, pohľadnicu a darček pre deti, aby jej ho dali. Pomohol som im pripraviť pre ňu raňajky. Mnohí sa ma pýtajú, prečo to vlastne robím a mňa to už začína vytáčať. Z tohto dôvodu som sa to rozhodol všetko vysvetliť.

Vychovávam dvoch malých chlapcov. To, ako sa chovám k ich matke, je príkladom toho, ako by sa mali chovať k ženám a čo neskôr ovplyvní aj ich vnímanie vzťahu medzi dvoma ľuďmi. V mojom prípade je to o to dôležitejšie, keďže sme rozvedení. Ak nie ste vašim deťom príkladom dobrého vzťahu, spamätajte sa. Vychovávajte ich a buďte pre ne príkladom. Vychovajte dobrých mužov a silné ženy. Prosím. Svet ich potrebuje viac ako kedykoľvek predtým.“

Billy hovorí, že to nebolo vždy jednoduché. Obaja bývalí partneri sa museli naučiť ako prekonávať hnev a odpor, ktorý mali jeden voči druhému. Vedeli však, že sa o to musia pokúsiť kvôli svojim dvom synom.

„Pracovali sme na tom, aby sme si určili hranice a našli cestu ako komunikovať. Tým sa náš problém minimalizoval a keď sa niečo týkalo detí, vedeli sme spolu vychádzať. Je to beh na dlhú trať, ale na chlapcoch je očividné, že sú šťastnejší a sebaistejší od doby, kedy sme na tom začali pracovať,“ uzatvára Billy.

Aký máte názor na tento príbeh? Stretli ste sa už s niečím podobným?

zdroj: Chillin.sk – článok je zakázané kopírovať na iné weby, aj české bez písomného súhlasu chillin.sk. Inak vám hrozí trestné oznámenie. 
Chod hore