Príspevok ženy otriasol internetom„Milé dámy, ak sa váš muž so mnou stretne, ostane pri mne naveky! Nežartujem!“

Život je plný nepochopiteľných vecí. Osobitné tajomstvo pre nás predstavujú vzťahy medzi mužom a ženou. Vždy ma zaujímalo, prečo muži dávajú prednosť tej alebo inej žene: s niektorými sa stretávajú, s ďalšími si zakladajú rodinu a vôli iným z tejto rodiny odchádzajú. V žiadnom prípade to nie je o mužskej povahe. Niektoré manželstvá jednoducho fungujú dovtedy, kým jeden z manželov nezomrie, a iné sa skončia už po uplynutí 1 roka.

Najprekvapujúcejšie je, že ženy, ku ktorým muži odchádzajú, neoplývajú výnimočnou krásou, schopnosťou muža podporiť alebo finančne zabezpečiť. Alebo je to naopak, muži majú možnosť nájsť si lepšiu manželku, no aj napriek tomu sú verní tej svojej.

 

Jedného dňa sme na internete objavili príspevok ženy, ktorá svojou odpoveďou na zaujímavú otázku doslova vyhodila internet do vzduchu. Jej meno radšej necháme uchované v tajnosti…

„Smejem sa, no zároveň hnevám, keď sa nejaká dámička začne sťažovať na svojho nepodareného manžela. Na základe podobnej konverzácie som sa rozhodla napísať to, čo sa mi v hlave nahromadilo a chce sa dostať na svetlo sveta. Ja osobne preferujem single život a nie som zástancom dlhodobých vzťahov. Proste to nepotrebujem. Keď sa rozhodnem mať po boku muža, jednoducho sa objaví. Neustále od nich počúvam, prečo svoje ženy neopustia.

Život v štýle osamelej vlčice ma naučil jedno: je úžasné, mať pri sebe človeka, ktorý má o vás záujem, má peniaze, má penis, mozog a fyzickú silu. To však pre mňa nie je najdôležitejšia vec. Hlavné je, že každý deň sa rozhodne byť so mnou. Áno, dámy, urobí rozumné rozhodnutie a neostane s vami z mnohých hlúpych dôvodov. Poďme ale poporiadku.

 

Môžete povedať, že máte deti. Ale pozrite sa, teraz je doba, kedy sa ľudia rozvádzajú aj v prípade, že majú jedno, dve aj tri deti. Dieťa nie je prekážkou na odchod. Navyše, existujú možnosti, aby ste sa stretávali a boli tak obaja súčasťou výchovy vašich detí.

Ďalším nezmyslom je: on je so mnou spokojný. Čo je na vás také zvláštne, čo iné ženy nemajú? Možno ste dedičkou po miliardárovi alebo známa hollywoodska hviezda. Robíte niečo také, čo iná nedokáže?

Niekedy sa spolu vykúpete, navaríte a inokedy spíte. To je všetko. Je to práve ten komfort, za ktorý je muž ochotný znášať všetky vaše nálady, bolesti hlavy, celulitídu, vrásky, vrčanie kvôli páru špinavých ponožiek a obyčajnú polievku. Pozrite sa do zrkadla a uvedomte si, že nie je s vami kvôli tomu.

 

Jednoducho si zvykol. Prečo si mnohé ženy myslia, že muži sú idioti? Nie je to predsa divoké zviera, ktoré bolo skrotené a odvtedy žije so svojím pánom. Muž môže kedykoľvek odísť.

Moja najobľúbenejšia verzia infantilných tetušiek: on nemá inú možnosť. Ó, drahé, asi vás zarmútim. Variant existuje a som ním JA. Nebudem mu vymývať mozog, požadovať splnenie mojich očakávaní, nebudem mu hovoriť, čo by mal ku mne cítiť. Budem sa s ním milovať, pretože pri tom obaja zažívame pocit blaženosti. A keď mi dá peniaze, poďakujem mu. A aj napriek tomu, že trávi čas so mnou, nepodá žiadosť o rozvod.

 

A ešte jeden hlúpy argument – skvelá gazdinka. Dom je uprataný, deti sú upravené, večera nachystaná, manžel je ožehlený, poličky v kuchyni pribité. O to však vôbec nejde. Ak za neho prestanete robiť všetky jeho domáce povinnosti, neznamená to, že odíde. Len to začne robiť sám. A vy ostanete prekvapená, aký je zručný a šikovný.

Takže, ak sa nabudúce opäť rozhodnete rýpať do svojho manžela a osobne sa vyžalovať vašim kamarátkam, prečítajte si tento príspevok. Možno si to stále neuvedomujete, ale muž sa každý deň rozhodne, že bude s vami. Vašou úlohou je patrične to oceniť a byť za to vďačná. Toto je skutočný kľúč k mužskému srdcu a nie vaša kuracia polievka a schopnosť pribiť poličky na stenu.

 

Prinajmenšom aspoň preukážte znak vďačnosti a prestaňte hundrať. Ak sa vám niečo na ňom nepáči, nechajte ho ísť svojou vlastnou cestou, aby mohol byť šťastný s niekým, kto ho bude vedieť oceniť. Môže to znieť hrubo, no je to tak. Nerobte zo seba obeť, a buďte tou ženou, ktorou chcete byť. Vždy predsa existujú aj iné, lepšie.“

Súhlasíte s týmto názorom? Nezabudnite sa o článok podeliť aj s vašimi priateľmi.

 

foto:takprosto.cc

Chod hore