Dlažice sú položené, steny sú zaizolované… Neuveriteľná premena verandy, ktorá zaujala celú dedinu

Tejto mladej rodinke sa konečne podarilo presťahovať sa do vlastného domu. Začiatky však neboli jednoduché, pretože na dome bolo niekoľko problémov, ktoré bolo nutné okamžite vyriešiť. Manželia teda na nič nečakali a o niekoľko mesiacov neskôr sa ich dom premenil na skutočný domov.

дизайн веранды

Trápila ich už len jediná vec – zastaraná veranda, ktorá už potrebovala čo najrýchlejšiu pomoc ľudskej ruky. Manžel sa teda pustil do práce a vymyslel toto…

Vlastná práčovňa v dome? Malý sen manželov sa stal skutočnosťou vďaka šikovnosti a zručnosti všetkých zúčastnených pomocníkov.

дизайн веранды частного дома

Hlava rodiny po rôznych nápadoch a úvahách prišla na praktické riešenie a začalo sa s prácou. Najskôr sa miestnosť vyčistila od nepotrebného odpadu a odstránili sa staré drevené panely zo stropu.

дизайн веранды дома

дизайн веранды загородного дома

Počas rekonštrukcie sa prišlo na to, že sa na mieste nachádzajú termity, ktorým sa podarilo skonzumovať niekoľko metrov štvorcových.

дизайн веранды на даче своими руками

дизайн веранды частного дома

Jednou z najťažších etáp práce bola výmena dverí a okien, ako aj izolácie stien a stropu. Muž sa však nevzdával a všetko potiahol do víťazného konca. Dokonca na dverách ponechal malý priechod určený pre ich domáceho maznáčika.

дизайн большой веранды

Kde by sme boli bez pomocníkov!

дизайн веранды в доме

Dlaždice sú na svojom mieste spolu s novým nábytkom a vodoinštaláciou. Ostáva sa už len pozrieť, ako to celé dopadlo.

дизайн веранды в деревянном доме

Celá miestnosť sa zmenila na nepoznanie!

дизайн закрытой веранды частного дома

Určite sa zhodneme na tom, že každá domácnosť má vysnívanú predstavu o tom, ako by domov, v ktorom bývajú, mal vyzerať. Veríme, že tento príklad vás inšpiruje pustiť sa do prestavby, rekonštrukcie či menších ale za to efektívnejších zmien. Aj v prípade, že vás to bude stáť istý čas odriekania, výsledný efekt bude stáť určite za to!

Čo hovoríte na takúto premenu?

foto:littlethings.com

 

Chod hore