Manžel chcel vyhodiť staré poháre na víno a šampanské! Na Vianoce z nich ale už vyrábam skvelé ozdoby!

Každému je jasné, že príchod vianočných sviatkov a privítanie Nového roka znamená aj špeciálne upriamenie pozornosti na sviatočný stôl. Navyše, s krásne prestretým a ozdobeným stolom bude štedrovečerná večera chutiť omnoho lepšie! Keďže sme zástancami jednoduchých, no originálnych vecí, rozhodli sme sa ukázať vám pár inšpirácii, ktoré si dokážete vyrobiť aj za 5 minút. Potrebujete na to obyčajné alebo vínové poháre, k tomu sviečky a ďalšie iné doplnky vytvárajúce ducha Vianoc. Pusťte sa teda do toho!

  1. V každom dome sa nájdu staré, nepoužívané poháre, ktoré už možno podľa mnohých stratili svoj šmrnc. Nikto by teda nepovedal, že sa z nich môže stať ideálny základ na sviatočne ozdobenie stola. Poháre musíte najprv umyť a vysušiť, otočiť smerom nadol a do jeho vnútra dať čokoľvek, čo vám spríjemní toto obdobie pokoja a lásky. Vianočné ozdoby, sušienky, sladkosti, orechy, živé alebo umele vetvičky s bobuľami. Nezabudnite však ani na samotnú sviečku, ktorú položíte na vrch pohárov!

декор новогоднего стола 2018

декор новогоднего стола своими руками

  1. Na vytvorenie vianočnej nálady úplne postačí aj jednoduchá sklenená váza a tucet vianočných gulí.

новогодний декор стола

новогодний декор стола своими руками

  1. V prípade, že ste si nekúpili vyzdobené sviečky rôznych motívov a farieb, umelecké dielo sa dá vyrobiť aj z bežných jednofarebných!

декор новогоднего стола

декор новогодний стол

  1. Nemusíte sa brániť ani zložitejším nápadom. Stačí použiť štipku fantázie, kamienky, umelé kvietky, snehové vločky, trblietky či malé šišky. Nebojte sa použiť nezvyčajné materiály!

новогодний декор своими руками интерьер

новогодний декор

  1. Oheň a voda sú schopné vytvoriť slávnostnú a romantickú atmosféru v každom ročnom období. Stačí vám k tomu váza alebo hlboký tanier, sviečky a niekoľko okvetných lístkov. A ešte jeden originálny tip: na dno nádoby môžete poukladať sklenené kamienky, ktoré vytvoria krásnu hru s ohňom.

новогодний декор стола

новогодний декор окон

  1. Sklenené poháre na sklenenej poličke je skutočne oku lahodiaci nápad!

новогодний декор дома

декор для нового года своими руками

  1. Trochu pozmenené, ale o to krajšie! Potrebujete k tomu len prázdnu sklenenú fľašu a svetielka.

декор для нового года

идеи декора для нового года

  1. Vianočné svietniky z pohárov dokážu vdýchnu život aj starým, na prvý pohľad nepotrebným veciam.

украшения для праздника

Nezabudnite využiť tieto šikovné tipy na zdobenie slávnostného stola a symbol roku 2018 – Žltý Pes, bude pre vás nadmieru priaznivý. Kreatívny úspech a dobrá nálada budú vo vás bez ohľadu na to, aké je vonku počasie!

zdroj foto:takprosto.cc

Chod hore