Matka uverejnila fotografiu svojho umierajúceho syna. Po 10 hodinách zomrel na predávkovanie drogami

Najhorší deň môjho života,“ povedala Sherry Kent. Žena sa okamžite dopravila do nemocnice po tom, ako jej lekári povedali, že sa u nich nachádza jej syn Michael. 22-ročný muž bol nájdený na toaletách supermarketu so zástavou srdca. Len zázrakom sa jej podarilo uprosiť personál, aby ju k nemu pustili.

Nakoniec jej dali povolenie uvidieť ho a rozlúčiť sa s ním s varovaním, že toto bude pravdepodobne posledný moment, kedy sa stretnú. V súčastnosti smútiaca matka poskytla rozhovor novinárom, aby varovala všetkých pred nebezpečenstvom, ktoré zabilo jej dieťa!

Prvýkrát sa s dealerom drog stretol pri prechádzke so svojou sestrou. Chcel mu ponúknuť to najlepšie čo mal, no len kvôli sestre si nič nekúpil a ostal tak čistý. Avšak druhý pokus dealerovi vyšiel a Michael sa nechal nahovoriť na kúpu heroínu, ktorý ho vynesie do nebies“. Išiel teda na toaletu a po užití nebolo o dealerovi ani chýru ani slychu.

Po 20 minútach ho našli v bezvedomí a kým k obchodu prišla prvá pomoc, nastala u neho zástava srdca. Nebolo možné ho zachrániť…

Neskôr sa zistilo, že Michael zomrel na predávkovanie fentanylom. Toto silné analgetikum sa používa ako anestetikum pri anestézii.

Biologický účinok lieku je podobný heroínu, no je 100-násobne silnejší silnejší! Odborníci argumentujú, že ľudia závislí na túto látku, sa len ťažko liečia od závislosti.

Tí, ktorí pracujú s drogovo závislými, nazývajú fentanyl a jeho deriváty smrťou pre drogovo závislých. Dokonca aj tí, ktorí skúšali túto drogu len niekoľkokrát, môžu svoj život znášať len s bolestivými kŕčmi, na ktoré opäť potrebujú tlmiace lieky.

Fentanyl je taký strašný najmä preto, že priamo napadne mozog a nervový systém a neodvratne ničí ich tkanivo.

Michael nebol narkoman, ale podobne ako aj ostatní bezstarostní chlapci a dievčatá sa len rozhodol skúsiť niečo nové. Pravdepodobne si myslel, že po jednom vyskúšaní neexistuje možnosť, aby sa stal závislým.

Ale namiesto nezvyčajného zážitku, s ktorým sa chcel mladý muž pochváliť aj svojim priateľom, si pre neho prišla smrť.

Fentanyl a jeho deriváty patria medzi najnebezpečnejšie lieky na svete. Michaelova matka dúfa, že jej slová a strašný príklad jej vlastného syna, budú varovaním pre tisíce ľudí.

Opiáty nie sú hračky, hovorí Sherry. Sú veľmi, veľmi nebezpečné!

V súčastnosti si Sherriho posolstvo prečítalo stovky tisíc ľudí po celom svete. Zostáva len dúfať, že varovanie ženy pomôže zachrániť čo najviac životov…

Zdieľajte jej príbeh aj s vašimi priateľmi a pomôžte šíriť jej posolstvo do celého sveta!

 

zdroj:chillin.sk/videoboom.cc

Chod hore