Odpovedzte na 5 jednoduchých otázok a my vám povieme, aké je vaša výška! Prekvapený?

 

Povedzte mi úprimne, ste spokojná s vlastným rastom alebo ste vždy snívali o tom, že chcete byť trochu vyššia? Podľa štatistík je 58% svetovej populácie a najmä nežného pohlavia veľmi znepokojené ich rastom a neustále sa usiluje o jeho meranie a zmenu. Nemáme kúzelnú čarovnú paličku, ktorá vám čarovne prinesie očakávané centimetre, ale čo tak malý experiment?

Odpovedzte na 5 jednoduchých otázok a redakcia „Chillin.sk“ vám raz-dva vypočíta, aká je vaša výška. Žiadna mágia, sľubujeme.

určiť rast osoby

Ako spoznať svoju výšku

 

  • Ste žena alebo muž?

 

  1. – Muž
  2. – Žena
  3. -Nepoviem

 

  • Často počúvate pripomienky na svoju výšku?

 

  1. -Áno, celý čas
  2. – Nikto sa nezaoberá mojou výškou
    1. – Niekedy

 

  • Čo si ľudia myslia o vašom veku?

 

  1. – Považujú ma za staršiu
  2. – Môj výzor zodpovedá môjmu veku
  3. – Považujú ma za mladšiu

 

  • Ste vyššia ako vaša matka?

 

  1. – Áno, rozhodne vyššia
  2. – S matkou sme rovnako vysoké
  3. – Nie, som nižšia ako matka
  1. Chceli by ste zmeniť svoju výšku?
  1. – Chcel by som odstrániť niekoľko centimetrov
  2. – Moja výška mi vyhovuje
  3. – Chcel by som byť trochu vyšší

Spočítajte si body a porovnajte výsledok. Tak ako to dopadlo?

Výsledok

 

  • 5 – 8 bodov

 

Náš potlesk, ste skutočný obor! Vaša výška je jasne nad 180 cm Pozrite sa na svet a ľudí okolo seba z rovnakej výšky ako Giselle Bundchen (180 cm) a Chris Hemsworth (190 cm). Samozrejme, že ľudia často s radosťou spomínajú váš vynikajúci rast, ale vo väčšine prípadov je to len závisť. Hoci by ste sami vybrali niekoľko centimetrov, aby ste získali menšiu pozornosť, že?

dozvedieť sa o svojej výške  

 

  • 9 – 13 bodov

 

Gratulujeme, vaša výška je v rozmedzí 165-175 cm. Všetky mladé slečny o tom snívajú! Tu, podpätky možno nosiť, i tenisky, budete vždy na vrchole. Zástupcovia silnejšieho pohlavia však stále chcú byť trochu vyšší, hoci väčšina obyvateľov mesta považuje túto výšku za najoptimálnejšiu. Takíto významní majitelia zázračných rastov, ako Jennifer Lopez (167 cm) a Tom Cruise (170 cm), sa nezdajú byť odrádzaní.

 

  • 14 – 15 bodov

 

Máte menej ako 164 cm a samozrejme nie ste spokojní. Aj keď Madonna (164 cm) a Megan Fox (163 cm) si myslia, že si nemyslia, že ide o nejakú chybu, ale idú na vlastné centimetre s vysokou hlavou. Pozeráte sa na ľudí okolo zdola hore a na získanie niečoho z hornej police potrebujete použiť malý stojan. Nepríjemné, ale čo môžete urobiť.

Ale hrať sa na schovávačku, v tom ste boli majster, aj trpaslíci z vašej obľúbenej ságy vám zoberú so sebou na cestu za pokladom. Dievčatá si môžu dať podpätky, ale muži sa budú musieť s tým zmieriť. Ale nenechajte sa odradiť, sme si istí, že ste oveľa milší a krajší ako ostatní.

Výskumníci prekvapivo zistili, že ľudia s nízkou výškou (pod 167 cm) majú o 36% vyššiu pravdepodobnosť výskytu demencie než tí, ktorých výška je 177 cm a viac. Vysokí ľudia majú pravdepodobne menej kardiovaskulárnych ochorení a podľa štatistiky sú šťastnejší. Nízky rast zase chráni proti rakovine: každý ďalší 10 cm rastu zvyšuje vývoj rakoviny o 17% u žien a 5% u silnejšieho pohlavia.

Bohužiaľ nie je dovolené vybrať si vlastnú výšku, rovnako ako farbu pleti, prítomnosť alebo absenciu pieh. Ľudská výška je ovplyvnená okolitou ekológiou, dedičnosťou, vekom, pohlavím a národnosťou. Napriek tomu existuje množstvo účinných odporúčaní, ktoré pomôžu prinajmenšom mierne prispôsobiť svoju vlastnú výšku!

Páčil sa vám test? Nezabudnite ho zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach.

Chod hore