Silné modlitby za úspech a prosperitu v roku 2018. Ochraňuj nás sv. Mikuláš! POMOHLA HNEĎ

Aby vám rok 2018 priniesol len radosť a blahobyt, je najvyšší čas žiadať o pomoc nebeské sily. Tieto mocné modlitby vám pomôžu dosiahnuť všetky vaše ciele a plány.

молитвы

Pred Novým rokom sa mnohí rozhodnú zmeniť svoj život k lepšiemu, alebo začať z novej čistej strany, veď kúzlo Silvestra vo všetkých z nás dokáže zapáliť novú nádej.

храм

V tomto čase sa každý človek lúči so starými problémami a začína premýšľať nad rôznymi projektami a aktivitami, ktoré urobí vo svojom živote v budúcom roku lepšie. Aby sa vám vaše sny splnili, mali by ste si včas zabezpečiť podporu vyšších síl. Modlitba pred Novým rokom vás povedie správnym smerom, ťažkosti budete zvládať ľahšie a splníte si všetky svoje túžby.

Silná modlitba k svätému Mikulášovi

Svätý Mikuláš z Myry, alebo ako ho ešte nazývajú, sv. Mikuláš je jeden z najuznávanejších kresťanských svätcov. S modlitbami sa k nemu obracajú tisícky ľudí vo svete, a mnohí z nich sú svedkami toho, ako im sv. Mikuláš pomohol vyriešiť aj úplne najťažšie a najnáročnejšie problémy.

Николай Чудотворец

Už od dávnych čias je sv. Mikuláš považovaný za patróna cestovateľov a hlavne námorníkov. Za uplynulé storočia námorníci nazbierali mnoho dôkazov o tom, ako dokáže sv. Mikuláš pomôcť. Ale ani keď ráno vychádzate z domu a čaká vás dlhá cesta nie je vôbec zbytočné pomodliť sa k svätcovi o úspešnú cestu a šťastný návrat domov.

спасение моряков

Sv. Mikuláš je tiež známy pomocou všetkým nespravodlivo odsúdeným. Avšak aj tí väzni, ktorí vedia, že si trest zaslúžia, sa s prosbou obracajú k sv. Mikulášovi, aby sa za nich prihovoril u Boha. A sv. Mikuláš pomáha všetkým, veď je známe, že najvyššou cnosťou kresťana, ktorý sa ešte stal svätým, je schopnosť odpúšťať dokonca aj tým, ktorí na svojej ceste pochybili.

помощь осужденным

Prakticky všetky životné situácie je možné vyriešiť pomocou modlitby. Ak sa vám nedá ísť do kostola, modlite sa doma. Svätý odpovie na každú úprimnú modlitbu.

Николай Чудотворец

Modlitba, s ktorou vás chceme zoznámiť, je schopná zmeniť váš osud. Odstraňuje choroby a problémy. Dokonca vám pomôže nájsť východ aj z absolútne beznájdených situácií. Skutočne dokáže robiť zázraky, čo potvrdzujú všetci ľudia, ktorí sa k svätému obrátili práve s touto modlitbou. Použite jej pomoc aj vy a váš život sa kardinálne zmení k lepšiemu.

молитва

Presvätý Mikuláš, prihovor sa za mňa pred trónom Pána, pomocníka v ťažkostiach a útrapách! Pomôž mne, hriešnemu, v mojom živote, pros Boha o odpustenie mojich hriechov, ak som vedome či nevedome zhrešil slovom, skutkom alebo myšlienkou. Modli sa k Pánovi, aby ma zbavil od fyzických aj duchovných múk, a pomôž mi, aby moje pozemské úsilie slúžilo na slávu Pána nášho jediného Boha. V ťažkých chvíľach ma nenechávaj bez ochrany. Otcovi a Synovi a Duchu Svätému posielam chválu naveky. Amen.

Modlitba za blahobyt k sv. Spyridonovi z Trimphundu

Keď sa jasne rozhodnete, že svoj život chcete zmeniť k lepšiemu, pomodlite sa k sv. Spyridonovi Trimphundskému. K svätému sa modlia za rýchle riešenie finančných ťažkostí, za pomoc pri rôznych transakciách, za finančný blahobyt.

святой Спиридон

Preblahoslavený svätý Spyridon! Modli sa za milosť u Pána nech mi odpustí moje hriechy. Vypros mne, Božiemu služobníkovi, požehnaný život, zdravie duše a tela, bohatstvo aj hmotné aj duchovné. Pros Pána Boha nášho o pomoc, nech moje skutky slúžia jemu na slávu. Zbav ma od duchovných aj fyzických múk, od pokušenia diabla, a zla.

Modli sa u Pána, aby my odpustil prehrešky či už vedomé alebo nevedomé, osvetlil mi život svojou láskou a ukázal mi správnu cestu, milosrdne viedol moje kroky a obdaril ma prosperitou a pokojným životom. Sláva Otcu i Synu i Duchu Svätému naveky vekov. Amen.

четки

Pri pravidelnom modlení počas celého roka, dokážete zmeniť svet okolo seba a odstránite z neho smolu. Je vo vašich silách zlepšiť svoj život a život vašich blízkych. Modlitby vám pomôžu prejsť s neúspechu k úspechu a prosperite. Nech vás Boh ochraňuje a ponecháva vás v šťastí. Amen.

zdroj: takprosto.cc

Chod hore