Sused si kúpil tri biele vysoké sviečky a dal ich do priehladných dóz na zaváranie. Vyrobil najkrajšiu vianočnú ozdobu

Vianoce už neúprosne klopú na dvere a preto je najvyšší čas, rozhodnúť sa, ako by mal vyzerať váš štedrovečerný stôl. Nečakajte na poslednú chvíľu a pripravte sa vopred. Premyslite si všetky detaily budúceho dizajnu a zadovážte si na to potrebné veci.

  1. Kto povedal, že vianočný veniec musí nevyhnutne visieť na stene a sviečky stáť vo svietniku! Ako sa vám páči tento originálny nápad?

декор свечей салфетками

декор свечей на новый год

  1. V každom dome sa nájdu staré poháre, z ktorých sa môže stať hlavná pomôcka na budúci slávnostný stôl.

декор свечей своими руками

декор свечей шпагатом

  1. Obyčajná uzatvárateľná nádoba sa v okamihu premení na krásny svietnik. Stačí ju naplniť vodou, vložiť do nej malú sviečku a ozdobiť vhodnou stuhou.

декор свечей на свадьбу своими руками

декор свечей цветами

  1. S touto výzdobou určite prekvapíte všetkých vašich hostí! Aj v prípade, že nemáte doma takéto červené sviečky, nič sa nestane ak použijete iné farebné kombinácie. Vytvorte si niečo vlastné a dajte tam kúsok svojho srdca.

декор свечей в стиле рустик

декор свечей

  1. Kvetináče sú vhodné nielen pre vaše rastliny, ale aj ako súčasť vianočných svietnikov. Dajte si do nich mierne vlažnú floristickú hmotu, do ktorej dáte ihličnaté vetvičky, bobule a v strede si urobíte miesto na sviečku.

декор свечей из вощины

декор свечей из шишек

  1. Táto obľúbená vianočná sladkosť sa dá nielen jesť, ale aj použiť ako súčasť ozdoby. Olepte si sviečku pomocou obojstrannej lepiacej pásky a pripevnite na ňu po celom obvode vianočné cukríky.

декор из шишек и свечей

декор свечей семейный очаг

  1. Fanúšikovia eko štýlu si určite prídu na svoje!

декор с помощью свечей

декор свечей в домашних условиях

  1. Vezmite si zrkadlo, položte ho na stôl a poukladajte na neho viacero bielych sviečok. Na stred stola si dajte voňavé ihličie, malé pomaranče alebo mandarinky a šišky. Namiesto pomarančov a šišiek môžete na vetvičky položiť hotový vianočný veniec.

декор свечей в бокале

декор свечей корицей

Veríme, že sme vás inšpirovali a aj váš príbytok sa čoskoro premení na miesto s útulnou a hrejivou atmosférou. Veselé Vianoce!

zdroj:chillin.sk/takprosto.cc

Chod hore