Táto žena minula 40 000 eur na to, aby sa z nej stala bábika. Pozrite sa na to, ako to dopadlo

Je normálne, že sa dievčatá počas svojho detstva hrajú viac s bábikami ako s akýmikoľvek inými hračkami. Omnoho zriedkavejšie je to, ak sa vzhľad bábiky stane vzorom pre dospelú ženu a urobí čokoľvek, aby sa jej mohla podobať. Modelke Victorii Wild z Lotyšska sa to podarilo. Či už sa jej to podarilo alebo nie, posúdenie necháme na vás. Faktom je, že na splnenie svojho detského sna – vyzerať ako bábika, použila v prepočte takmer  40 000 €…

 

Takto Victoria vyzerala ešte pred zásahom plastických chirurgov. Očividne tento vzhľad nepovažovala za dostačujúci a potrebovala radikálnu zmenu.

Podstúpila plastickú operáciu pier, zadku, pŕs a korekciu tvaru nosa. Po každej operácii bola šťastnejšia, pretože sa blížila k svojmu cieľu.

Tvrdí, že všetky dievčatá v detstve snívali o tom, že budú vyzerať ako ich bábiky a plnenie svojho sna nepovažuje za zločin.

Páči sa jej to ako vyzerá a zbožňuje pohľady okoloidúcich ľudí. Taktiež si našla aj priateľa, ktorý je vzhľadom svojej priateľky nadšený a nemám problémy investovať peniaze do jej ďalších úprav.

„Vyzerám ako sexy bábika a neexistujú ľudia, ktorí by si ma nevšimli,“ hovorí Victoria. Niet pochýb o tom, že pri prechádzke po ulici zaujme nejedného človeka, či to je ale pohľad obdivu alebo zhrozenia, nevieme.

Samozrejme, každý má možnosť výberu toho, ako chce vyzerať a ako sa k svojmu ideálnemu vzhľadu dopracovať. Victoria určite nie je prvá ani posledná žena, ktorá dokáže so sebou urobiť podobné „čary“. Zakaždým, keď v okolí niekoho takého vidíte, pravdepodobne sa opýtate samého seba: Prečo? S určitosťou na to nevieme odovedať, pretože dôvodov môže byť viac, ako si dokážeme predstaviť…

Čo si o takýchto zásahoch do vzhľadu ženského tela myslíte vy? Podeľte sa o vaše názory v komentároch!

 

foto:videoboom.cc

Chod hore