Fotografka našla v lese opustený dom. Pri pohľade do vnútra radikálne zmenila svoj život

 

Leslie Davidová žije v Kanade. Táto dievčina má veľmi nezvyčajné koníčky. Navštevuje rôzne opustené domy vo svojom rodnom meste a fotografuje tam. Diela Leslie nájdete na jej stránke na Instagrame.

Počas jednej z jej výpadov našla Leslie opustený dom s netesnou strechou. Pozrela sa dnu. Aké bolo prekvapenie dievčaťa, keď zistila, že v dome je muž …

https://www.instagram.com/p/BELubzdhjUA/

Toto stretnutie radikálne zmenilo život dievčaťa. Muž sa predstavil ako Lawrence a žil tu dlho …

Lawrence nevidí na jedno oko a druhé už začalo byť napadnuté kataraktou. Po rozprávaní s ním si Leslie uvedomila, aká je duša tohto človeka. Dievča mu poďakovala za jeho pohostinnosť a prisľúbila, že príde znova.

O niekoľko dní neskôr sa dievča vrátilo s obrovským množstvom rôznych nápadov. Počas troch hodín takmer neznámi ľudia sedeli a hovorili o všetkom na svete. Väčšinou hovoril Lawrence …

Dievča začalo pravidelne prinášať mužovi jedlo. Bol tak osamelý, že sa prakticky vzdal všetkých potešení, ktoré môže človek dostať od života. Ale po stretnutí s Leslie sa niečo v jeho duši obrátilo hore nohami.

Hosťka sa rozhodla, že pomôže mužovi s opravou domu. Pred ňou stál muž, ktorému nezostávalo veľa života. Leslie si povedala, aby tento muž prežil posledné dni svojho života v pohodlí a komforte. Pozvala niekoľkých priateľov a známych. Spolu sa zaviazali, dať štruktúru do poriadku.

V jednom z rozhovorov požiadal muž Leslie, aby sa zúčastnila na jeho pohrebe. Dievča odpovedalo, že teraz ho nenechá na samom konci. Potom si navzájom priznali, že deň ich stretnutia bol zvláštny.

Na jednej strane Lawrence konečne dostal príležitosť zbaviť sa svojej osamelosti. A Leslie sa rozhodla, že mu môže pomôcť úplne nezištne, len preto, že samotný proces komunikácie s touto osobou jej priniesol radosť.

Dokonca aj po dokončení opravy sa Leslie a Lawrence naďalej stretávajú. On jej hovorí o svojom živote a ona mu prináša dobroty a niekedy prináša so sebou aj psa, čo je pre muža veľmi príjemné.

Leslie sa rozhodla zdieľať tento príbeh a dúfa, že inšpiruje iných ľudí, aby urobili dobro. Dievča si myslí, že na svete nie je príjemnejší pocit, ako ten, ktorý cítila, keď pomáhala Lawrenceovi.

Ak sa vám tento príbeh páčil, nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi a známymi pomocou sociálnych sietí!

Chod hore