Muž si postavil vidiecky dom na mieste, kde mu to skoro nikto neuveril, musíte to vidieť na vlastné oči

Mnohí snívajú o dome s veľkým podkrovím, terasou, posedením a hojdačkou. Sadnete si do kresla so šálkou čaju alebo s dobrou knihou a ďaleko od zhonu si budete v pokoji vychutnávať západ slnka. Čo môže byť krajšie?

David a Eileen snívali o podobnej idylke. Snívanie o niečom je však málo – je potrebné konať rozhodne. Títo dvaja ľudia nielen že snívali, ale aj vzali veci do vlastných rúk a podarilo sa im niečo úžasné. Len sa pozrite na ich dom – sen nejedného človeka…

загородный дом

Pozrite sa ale bližšie. Nejedná sa o dom pri jazere alebo v horách, hoci je umiestnený pomerne dosť vysoko. Pár sa rozhodol vybudovať dom svojich snov priamo na streche mrakodrapu v New Yorku. Vedeli presne čo majú robiť a výsledok stojí za to.

дом на крыше

красивый дом

Podarilo sa im vytvoriť útulnú oázu v srdci obrovskej metropoly. Majú jedinečnú príležitosť pozorovať nezabudnuteľné západy či východy slnka, hľadieť z výšky na rušný život mesta, ktoré nikdy nespí a zároveň mať miesto, kde môžu pred všetkým utiecť.

дома на крыше небоскреба

Prípad Davida a Eileen nie je prvým na svete a domy stojace na streche nie sú žiadnou raritou. Koniec koncov, strecha je skvelým miestom na výstavbu vášho vysnívaného domu.

Pozrite si zopár nádherných a možno aj divokých nápadov o tom, ako to môže vyzerať, keď vám vznikne v hlave netradičný nápad!

  1. 25 domov na streche nákupného centra v Číne? Žiaden problém!

    самые необычные дома

  2. Aj takto môže vyzerať modré z neba – strešný dom v Rotterdame.

    красивые домакак сделать дом

  3. Dom LoftCube od architekta Wernera Aisslingera. Skvelá práca!

    дизайнерские дома

  4. A opäť niečo z New Yorku…

    дом на крыше

  5. Možné je už takmer všetko.

    дома в китае

  6. Niekomu stačí aj obyčajný obytný príves – Kapské mesto, Južná Afrika

    трейлерный парк

  7. Ružový dom na streche z jedného mrakodrapov v New Yorku.

    дом в нью-йорке

Ak má človek sen, snaží sa ho splniť akýmkoľvek spôsobom. Pre niekoho to neznamená nič a iní v tom vidia určitý prejav nezávislosti, po ktorej túži nejeden človek na tejto planéte.

Dokázali by ste si predstaviť život v jednom z týchto domov? Alebo váš dom snov vyzerá úplne inak?

zdroj:takprosto.cc

Chod hore