Budúci manželia sa narodili v ten istý deň, to však nie je ani zďaleka všetko!

Existujú páry, ktoré sú doslova predurčené na to, aby boli spolu. Jessica a Aaron Bayros, hlavné postavy nášho dnešného článku, rozhodne patria do tejto kategórie. Zaľúbenci sa manželmi, ale až na slávnostnom ceremoniáli prišli na to, že sa poznajú celý život.

Rodiča mladého páru si zaspomínali na minulosť a zhodli sa na jednom: Jessica a Aaron sa prvýkrát uvideli už v nemocnici, v ten istý deň po ich narodení. Hovoríte, že je to len zhoda náhod a nič iné? Šťastní manželia si však myslia niečo iné!

Obaja boli totiž toho názoru, že sa prvýkrát stretli až na strednej škole. Podľa ich slov sa obaja do seba zamilovali ne prvý pohľad. Všetci priatelia budúcich manželov ich jednomyseľne považujú za ideálny pár.

Jessica a Aaron sa následne na to dozvedeli, že sa narodili v ten istý deň. Spoločne absolvovali vodičský kurz, pretože mali rovnaký dátum na svojich vodičských preukazoch. Áno, zatiaľ to považovali len za skvelú náhodu, ktorá sa nevidí tak často, no nie je to nič ohromujúce. Potom si ale uvedomili, že je to trochu komplikovanejšie…

Čím mali bližšie k svadbe, tým viac sa o sebe podozvedali. Tak napríklad, okrem toho, že sa narodili v ten istý deň, svetlo sveta prvýkrát uvideli aj v rovnakej nemocnici s odstupom niekoľkých hodín. Rodičia nevesty si dokonca pamätajú, že v ten deň videli tiež novorodeniatko s modrou čiapočkou. Po konzultácii rodičov sa všetci zhodli na tom, že tým chlapčekom bol budúci ženích nevesty Aaron.

Mladomanželia sú presvedčení, že ich stretnutie bolo naozaj výsledkom práce vyššej moci. Rodinní priatelia si to vysvetľujú dokonalou kompatibilitou páru. Jessica a Aaron veria na osud a veria, že ich čaká šťastný a dlhý spoločný život.

Manželia Bayrosovci nepatria medzi jediný takýto pár, ktorého spojenie vyzerá ako zákrok vyššej moci. Možno aj vy poznáte niekoho takého. Ak áno, podeľte sa s nami o vaše zážitky!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore