Mladá rodinka si kúpila starý byt za lacnú cenu. Teraz ich kúpeľňa vyzerá ako výstavný kúsok

Mnohí sa zhodneme na tom, že hlavným spotrebným materiálom pri rekonštrukcii bytu sú naše nervové bunky. Nie je to také jednoduché, no ak vám pomôže predstava konečného výsledku, všetko ide ľahšie.

Majiteľa nasledujúceho bytu museli urobiť kompletnú rekonštrukciu kúpeľne, ktorá bola na prvý pohľad takmer v dezolátnom stave. Rozmer miestnosti bol o niečo väčší ako 2m2. Pred začiatkom opráv si pár načrtol plán, kam umiestnia vaňu, umývadlo, vypínače a podobne.

Všetko, čo tam nepatrilo vyhodili a začali pracovať na rekonštrukcii. Najskôr sa zbavili starej vane aj umývadla. Potom nasledovali dlaždice na podlahe a omietka na stenách.

Staré zhnité potrubie vymenili za nové PVC rúry. Pridali k ním aj výhrevnú tyč na uteráky.

Biela skrinka pod umývadlom dokázala vyriešiť mnoho problémov týkajúcich sa skladovania rôznych kúpeľňových potrieb.

 

 

V záverečnej fáze sa primontovali háčiky, zrkadlo a všetkom čo malo visieť, si našlo svoje určené miesto. V porovnaní s predošlou kúpeľňou to vyzerá niekoľkokrát lepšie.

Ľuďom, ktorí sa musia vyrovnávať s malou rozlohou kúpeľne, odporúčame zabojovať o každý štvorcový centimeter. Odstráňte z nej všetko nepotrebné a okamžite uvidíte, že je tam viac miesta ako sa na prvý pohľad môže zdať. Napríklad, pre čistiace prostriedky, fény, natáčky, mopy či kozmetiku si nájdete vhodnejšie priestory v špajze alebo inej izbe.

Ako môžete vidieť, s určitou dávkou trpezlivosti a šikovnosti je rekonštrukcia kúpeľne znesiteľná záležitosť. V prípade, že sa nechali inšpirovať, zdieľajte tento článok aj na Facebooku s vašimi priateľmi!

prečítaj si aj: Táto kuchyňa sa opravuje už od roku 1965, no až teraz je konečne hotová!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore