Muž, ktorý vychovával syna sám, prestal chodiť do práce. Jeho kolegovia odhalili pravdu a urobili niečo, čo dojme každého.

Rok 2016 pre Andreasa Grafa nebol priaznivý. Tento príbeh je ale plný nádeje a dokazuje, že dobrí ľudia existujú. Dúfame, že inšpiruje aj vás.

Synovi muža, Julianovi, diagnostikovali v roku 2016 leukémiu. Chlapec musel stráviť niekoľko mesiacov v nemocnici. Jeho žena mala problémy so srdcom a zomrela koncom roka 2016. Zúfalý otec využil voľno v práci, aby bol so synom v nemocnici. Zamestnávateľa chcel požiadať o voľno bez nároku na plat. Vtedy sa rozhodli zakročiť jeho kolegovia z práce.

Zamestnanci firmy Seidel sa pre mužov rozhodli urobiť niečo úžasné. Až 700 z nich pracovalo nadčas, aby ho mohli darovať Andreasovi.

Spoločne odpracovali takmer 3300 hodín. Riaditeľ firmy, Andreas Ritzenhoff, je na svojich zamestnancov právom hrdý. Niektorí zamestnanci odpracovali pre svojho kolegu až 30 hodín.

 

Andreasa toto gesto nesmierne dojalo. Vďaka nim môže tráviť čas so svojím chorým synom. Dúfame, že malý Julian nad zákernou chorobou vyhrá! Zdieľajte to, ak vás tento príbeh dojal.

Chod hore