Na sociálnej sieti zverejnila tieto fotky, o hodinu neskôr ju čakalo 150 tisíc nových fanúšikov … Tu je dôvod

Donedávna sa slovo „model“ spájalo väčšinou len s vychudnutými kostrami. Dievčatá, ktoré snívali o kariére modelky museli bezpodmienečne vyhovovať nepísaným normám. Mnoho dospievajúcich dievčat dostalo anorexiu pri snahe dosiahnuť ideálnu postavu.

Čokoľvek si myslíte, dnes sa ale v tejto oblasti situácia istým spôsobom normalizovala. Pre kariéru modelky už nie je nevyhnutná nezdravá vychudnutosť. Pozrite sa na Nataliu Lozano, hlavnú hrdinku nášho dnešného článku!

Natalia je známa modelka, za ktorej fotografiami stojí 150 tisícová armáda fanúšikov. Bohužiaľ, len nedávno Instagram vyhlásil mladej žene bojkot! Po niekoľkých fotografiách, ktoré sa zdali byť príliš vyzývavé, bol účet krásky jednoducho zablokovaný bez ďalšieho vysvetlenia.

Keď sa modelka dozvedela, že zrazu prišla o svojich fanúšikov, bola z toho v šoku. Nemohlo sa predsa stať, že za jeden deň by ju prestalo sledovať 150 000 ľudí! Neskôr, keď Natália zistila detaily toho, čo sa stalo, rozzúrila sa!

N. Lozano je modelka plus size veľkosti a snaží sa prostredníctvom svojich aktivít propagovať myšlienky body pozitivizmu. Tento prúd povzbudzuje ľudí k tomu, aby milovali svoje telo a akceptovali samých seba a nevenovali pozornosť urážkam od ostatných. Je jasné, že Natalia má aj mnoho neprajníkov …

O nejaký čas sa dievčaťu podarilo zistiť, že jej účet bol cez noc zablokovaný kvôli neočakávanému prílivu anonymných sťažností. Samozrejme, vrátiť sa k účtu sa jej už nepodarilo. Avšak zo vzniknutej situácie je Natalia rozčarovaná.

Neznesú to, keď je žena mojich rozmerov sebavedomá a cíti sexy. Títo ľudia mi nadávajú do tlstých a keď vidia retušované fotky, osočujú ma!

Nataliu tiež znepokojuje nadmerný puritanizmus administrátorov Instagramu a ich predsudky voči ženám ako je ona. Podľa nej boli najdôležitejšie aj tie najabsurdnejšie sťažnosti týkajúce sa jej účtu.

Natalia hovorí, že vo svojom rodnom Španielsku pre modelky odlišné od klasických rozmerov to bolo veľmi nepríjemné: „Hneď ako ukážete, že aj žena s nádherne plnými krivkami môže byť sexi, okamžite sa spustí vlna kritiky!“

https://instagram.com/p/Bdii0Ton-q1/?utm_source=ig_embed

Napriek tomu sa kráska odmieta vzdať sa. Vytvorila si nový účet, kde sa jej bývalí obdivovatelia pomaly zhromažďujú. Podľa jej slov to nerobí len pre seba, ale haj pre mladé dievčatá, ktoré snívajú o kariére modelky.

Môj účet na sociálnej sieti sledujú mladí ľudia vo veku 18-20 rokov,“ poznamenáva Natalia. Verí, že mladé dievčatá by mali pochopiť zásadnú vec, a to že krása je iná a rozpor s niečími ideálmi neznamená stratu všetkých nádejí!

„Hnev a závisť cudzích ma nemôže zastaviť,“ zhrnula N. Lozano. „Budem naďalej podporovať body pozitivizmus, bez ohľadu na to, aké budú reakcie!“

My už len dodávame, že nádherná Španielka nie je vôbec jedinou modelkou, ktorej rozmery sa líšia od všeobecne akceptovaného ideálu. Pozrite sa napríklad na Austrálčanku Stefaniu Ferrario, ktorú obdivujú tisíce mužov po celom svete!

Zdroj : videoboom.cc

Chod hore