Tento recept zmení vaše nápady na kotlety! Trvá to len 25 minút… Pochválila mi ho dokonca aj svokra

 

Kotlety pečené v rúre, oveľa zaujímavejšie ako para na chuť. A problémy s nimi sú menšie ako obyčajné, vyprážané v oleji. Okrem toho, je to úplne diétne jedlo!

Ponúkam do vašej pozornosti verziu kotlet po francúzsky. S vajcom vnútri! Podľa môjho názoru je táto myšlienka výborná. Sú šťavnaté, vyzerajú pozoruhodne nádherné.

Zapečené kotlety

Ingrediencie

250 g mletého mäsa

1 cibuľa

4 vajcia

1 pol. lyžica rastlinného oleja

Čierne korenie, soľ podľa chuti

Čerstvý petržlen

Príprava

  1. Na jemno nakrájajte cibuľu a opražte ju na rastlinnom oleji. pečené kotlety
  2. Do misky dajte mleté mäso, 1 vajce, opraženú cibuľu, vo vode rozmočený chlieb, soľ a korenie. Dobre premiešajte masu. Musím smažiť cibuľu? Nie, je to záležitosť vkusu a preferencií gazdinky. Hovorí sa, že so surovou cibuľou sú kotlety oveľa šťavnatejšie. Úplne súhlasím s týmto vyhlásením! pečené kotletky fotografie  
  3. Vyformujte kotlety na fašírky a uložte ich na papier. pečené koláče v rúre  
  4. V strede fašírky urobte malú jamku a rozbite do nej vajce, posypte nakrájanou petržlenovou vňaťou, osoľte, okoreňte. Pečené plátky s vajcom  

Kotlety pečte vo vyhriatej rúre na 200 stupňov. Koľko je potrebné ich piecť? Len 25 minút.

Ak nemáte radi surové vajce, tak ich môžete nechať v rúre trochu dlhšie. Získate chutné jedlo. Dokonca rafinované.

pečené kotlety  

Môžete posypať vajcia po vrchu tvrdým syrom, doplniť jedlo s vašimi obľúbenými korením. Milujem kombináciu vajec a bazalky, tak pridám sušené bazalky. Milujem piecť viac ako smažiť, takže používam tento recept pomerne často! Ak zdieľate moje nadšenie, uistite sa, že máte na svojej stránke pokyny na varenie výnimočne šťavnatých kotlet v rúre. Bon appetit!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore