5 nápojov, ktoré je potrebné konzumovať večer. Budete prekvapení výsledkom!

Z dôvodu zlej výživy a stresu sa pečeň často unavuje, upcháva sa škodlivými látkami a prestane pracovať normálne. Ale tento orgán sa nedá vyradiť ani nahradiť, ako špongia alebo filter. Ponúkamé vám 5 nápojov, ktoré poznali už naše mamičky a vždy im poriadne pomohli.

Zdravá pečeň čistí krv, urýchľuje metabolizmus a pomáha rozkladať tuky. Čistenie pečene s detoxikátmi, získate čistú pleť a krásnu postavu! Pečeň funguje najlepšie medzi 1 a 3 hodinou ráno, preto je potrebné tieto nápoje použiť pred spaním.

Detoxikačné nápoje na pečeň

Harmanček

Harmančekový čaj má mierny laxatívny účinok a pomáha čistiť pečeň pomocou antioxidantov, ktoré sú súčasťou jeho zloženia. Má sedatívne vlastnosti, takže upokojuje nervy, zlepšuje kvalitu spánku a zmierňuje stres. Má tiež protizápalový účinok, takže je ideálny na zmiernenie svalového napätia a zápalu.

Príprava

Do pohára nalejeme horúcu vodu a pridáme 1 polievkovú lyžičku harmančekového kvetu, nechajte lúhovať 10 minút. Oceďte. Pite v noci najmenej dva týždne.

Citrón

Je známe, že v rannom pohári vody musíte pridať citrónovú šťavu. Ale kvôli diuretickým a čistiacim vlastnostiam by sa mala v noci opiť o citrónovú vodu. Pečeň sa výrazne zlepší.

Príprava

Predhrejte pohár vody a stlačte do neho šťavu z jedného citrónu. Pite nápoj pol hodiny pred spaním počas troch týždňov. 

ako čistiť pečeň

Zázvor s citrónom

Zázvor s citrónom – ideálny prostriedok na zníženie hmotnosti a zlepšenie celkového zdravia. Tieto potraviny sú bohaté na vitamín C a iné antioxidanty, ktoré zabraňujú chorobám a optimalizujú metabolizmus. Zázvor účinne bojuje proti celulitíde a tiež má termogénny účinok, zvyšuje príjem kalórií a odstraňuje tukové usadeniny. Citrón posilňuje imunitný systém a zabraňuje nadúvaniu.

Príprava

Varte pohár vody, pridajte strúhaný zázvor a šťavu z polovice citróna. Lúhujte nápoj 10-15 minút, preceďte. Piť aspoň trikrát týždenne v noci.

ako čistiť pečeň

Mäta

Mätový čaj – užitočný nápoj, ktorý zlepšuje trávenie, najmä po prejedaní. Esenciálne oleje urýchľujú odstraňovanie toxínov z pečene a hrubého čreva.

Príprava

Nalejte 2 polievkové lyžice. Nechajte listy s mätou v pohári s vodou a varte dve minúty. Nápoj pite pol hodiny pred spaním po dobu troch týždňov.

ako čistiť pečeň

Ovos

Ovos je bohatý na vlákninu, vitamíny a minerály, ktoré dokonale zlepšujú trávenie a zároveň čistia pečeň a črevá. Ovsené vločky majú utišujúci účinok, ktorý pomáha relaxovať a upokojiť spánok.

Príprava

Namočte pohár ovsa na 7 hodín. Kmeň a opláchnite. Zrieďte kašu so 6 šálkami vody a pridajte 1 lyžičku škorice. Pite nápoj chladený.

ako čistiť pečeň

 

Po ukončení liečby sa budete cítiť zdravo a krásne. Skúste zdieľať tieto informácie so svojimi priateľmi!

zdroj:sovkusom.ru

Chod hore