Odhaľte ženské tajomstvá! Toto o vás napovie tvar vašich pier. Vyberte si jednu z nich a pozrite sa…

Hovorí sa, že charakter ženy je nepredvídateľný, menlivý a niekedy aj nepochopiteľný. Nie to ale celkom tak! Existuje spôsob, ktorým zistíte, s akým typom ženy máte dočinenia. Ženské pery aj bez slov dokážu o žene čo-to prezradiť, stačí ak sa pozriete na nasledujúce obrázky a vyberiete si ten, ktorý najviac pripomína tvar vašich pier. Prečítajte si niečo o sebe či iných ženách vo vašom okolí!

тест на характер

 

  1. Dobrodružstvo Ste koketná a zvodná žena. Okrem toho, život bez dobrodružstiev si ani neviete predstaviť. Často sa stáva, že konáte nerozvážne, no vždy sa vám to podarí dať veci naspäť do poriadku. Vaši priatelia vedia, že sa s vami nikdy nebudú nudiť!

    женский характер

  2. Nenapraviteľný optimista Nie ste len optimistkou, ste jej absolútnym stelesnením. Pozeráte sa na svet skrz dobra a v akejkoľvek situácii sa snažíte nájsť to najlepšie. Niekedy sa stane, že sa v ľuďoch zmýlite, no nie ste zvyknutí na hádky. Rýchlo dokážete na nezhody zabudnúť a všetko napraviť. Neschádzajte z tejto cesty!

    тест по форме губ

  3. Najlepšia priateľka Ste veľmi atraktívna a očarujúca žena. Ľudia jednoducho nevedia odolať vášmu šarmu a radi s vami vedú dlhé konverzácie. Vďaka tomu máte mnoho priateľov a známych. Rada sa rozprávate a nikdy neodmietnete spoznať nových ľudí. Ste zdrojom pozitívnej energie a radi ju aplikujete aj na ostatných. Nezabúdajte niekedy nechať niečo aj pre seba.

    тест на личность

  4. Ambiciózna karieristkaMáte tú najsilnejšiu vôľu a charakter. Okrem toho, ste mimoriadne ambiciózna a neustále sa snažíte dobýjať nové ciele. Chcete mať všetko najlepšie, v mnohých prípadoch aj viac. Úsilie nie je zlé, no všetko má svoju cenu. Nemusíte ísť cez mŕtvoly, len aby ste dosiahli svoj cieľ.

    психологический тест

  5. Intelektuálka Ste bystrá a máte logické myslenie. Vaša myseľ je flexibilná, rýchla a pragmatická. Je ťažké nájsť lepšiu priateľku ako ste vy. Vaše zámery sú vždy čisté a úprimné.

    тесты для женщин

  6. Túži po láskeV láske vidíte zmysel života. Keď ste zamilovaná, chcete, aby o tom vedeli všetci a láskou nešetríte ani vaše okolie. Niekedy sa však stane, že sa bojíte samoty, no aj v prípade vzťahu máte obavy, že vám váš partner môže skôr či neskôr vážne ublížiť.

    психологический тест

  7. SebeckosťŽijete pre seba a svoje potešenie, no to z vás nerobí okamžite zlého človeka. Viete, čo je to milovať a starať sa o druhých, ale ani vlastnú pohodu neberiete na ľahkú váhu. Máte rady maličkosti, pretože vedia váš život zharmonizovať a uviesť na správnu cestu. Niekedy máte vo svojich pocitoch hokej a práve pre to je pre vás veľmi dôležité, aby ste boli v harmónii.

    личностный тест

  8. Ideálna žena Ste oddaná a najdôležitejšou vecou je pre váš vaša rodina. Staráte sa o všetkých a o všetko. Žijete pre ostatných a ste pripravené obetovať sa kedykoľvek, len aby ste pomohli iným. Svojim blízkym prinášate do života radosť, milujú vás a to vás robí šťastnými.

    необычные психологические тесты

  9. Hviezda Ste rady centrom pozornosti. Ak sa niekde objavíte, všetky oči musia byť otočené vaším smerom. Sledujete módu, máte rady nové kúsky oblečenia, žiarivý make-up a neprehliadnuteľný účes. Ste skutočnou hviezdou!

    какие бывают женщины

Tak čo, zhodujú sa vaše pery s tým, aký je váš charakter? Prezraďte nám vaše výsledky v komentároch a nezabudnite zdieľať tento zaujímavý test aj s priateľmi na Facebooku!

prečítaj si aj: Staroveké čínske veštenie o vás prezradí všetko. Potrebujete vedieť čas vášho narodenia. Číňania tomu veria po tisíce rokov

zdroj:takprosto.cc

Chod hore