Postava Giny Lollobrigidy považujú mnohí za bohyňu. Pozrite sa, ako herečka vyzerá v jej 90 rokoch!

Začiatkom júla tohto roka slávna talianska herečka Gina Lollobrigida oslávila svoje 90. narodeniny. Dnes sme sa rozhodli pripomenúť celému svetu túto talentovanú ženu, ktorá dokázala dosiahnuť úspech nielen v oblasti herectva, ale aj ako sochárka a fotografka.

Na nádvorí v júli 1927 stál v júlovom dni. Práve potom sa dcéra Luigina narodila v rodine obyčajného tvrdého robotníka, ktorý vyrábal nábytok, a jeho manželky, ktorá predávala produkty svojho manžela.

Keď sa dievča dostalo do dospelosti, jej rodina sa presťahovala do Ríma, kde začala zarábať na uliciach a kresliť karikatúry. Neskôr herečka povedala viac ako raz, že študovala maľbu a sochárstvo a do kina sa dostala omylom. Gina tiež snívala o spievaní na scéne slávneho rímskeho divadla.

V hlavnom meste sa dievča stáva študentkou divadelnej školy. Lollobrigida tiež zlepšovala svoje vokály. Dokonca aj ona bola často pozorovaná a pozvaná do kina, ale Gina neustále odmietala.

Iba po tom, čo matka presvedčila, sa jej rozhodla na prvú úlohu. Bol to epizodický vzhľad na obrázku „Black Eagle“. Po účasti na súťaži „Miss Italy“ v roku 1947, kde sa Lollobrigida dostala na tretie miesto, začala dostávať ziskovejšie návrhy, týkajúce sa kina.

Herečka hrala vo filmoch ako „Fanfan-tulipán“, „Chrám Matky Božej“, „Zákon“ a ďalšie …

V roku 1961 za úlohu Lízy Heleny Fellini vo filme „Come september“ získala Lollobrigida cenu Zlatý glóbus.

Aktívna herecká kariéra tejto ženy trvala až do konca 60. rokov. Potom sa na obrazovkách objavovalo menej a menej. Lollobrigida sama vysvetlila, že hraním vo všetkých možných filmoch a prekvapením je veľmi náročná. Práve potom dokázala robiť veci, ktoré jej priniesli oveľa väčšiu radosť: fotožurnalistiku a sochárstvo.

Pokiaľ ide o jej osobný život,  ako 22 ročná herečka sa vydala za juhoslovanského lekára Milka Skofiča. V tomto manželstve sa narodil jediný syn, ktorý sa tiež volal Milko. Napriek veľkej a čistej láske sa v roku 1971 pár rozdelil.

Potom mala herečka veľké množstvo fanúšikov, medzi nimi aj Frank Sinatra. Ale po druhýkrát sa nevydala. Mimochodom, Jurij Gagarin obdivoval krásu Lollobrigidy. Oveľa neskôr herečka priznáva, že táto sympatia bola vzájomná.

Pred 4 rokmi svetové médiá oznámili, že herečka sa vydala za španielskeho podnikateľa Javiera Rigaua. Správu poprela samotná herečka. Okrem toho podala žalobu proti Španielovi a obvinila ho z manželského podvodu. Samozrejme, všetko poprel. V dôsledku toho verejnosť do konca úplne nerozpoznala celú pravdu.

V tomto roku sa herečka dožila 90 rokov. Stále je na rôznych spoločenských udalostiach. Lollobrigida dúfa, že bude žiť dlhý život, ako jej teta, ktorá zomrela vo veku 113 rokov a je považovaná za jednu z najstarších žien v Taliansku.

Teraz žije v Ríme. Má vlastnú vilu s krásnou záhradou, kde si môžete pozrieť rôzne exotické vtáky. Hovorí sa, že Lollobrigida má jednu z najväčších súkromných zbierok vtákov.

Nakoniec vám povieme niekoľko zaujímavých faktov o herečke. Raz si poistila prsia za poriadnu sumu. Podľa zmluvy každoročne prišla osobitná osoba, ktorá merala vzdialenosť od prsných žliaz do pupka herečky. Keď bola medzera menej ako určitý počet (k 70. narodeninám herečky), dostala jej poistenie. Hovoria, že ona si založila záhradu s vtákmi iba za tieto peniaze.

Na vrchole svojej obľúbenosti herečka vážila len 50 kg s výškou 165 cm. Thalia Lollobrigida bola naozaj osika a mala obvod okolo 59 cm. V kombinácii so šikovnou bustou a širokými bokmi mala žena postavu, o ktorej sníva mnoho žien na svete.

Nakoniec chcem spomenúť krásne slová tejto herečky, ktorá raz povedala, že láska je najlepšou kozmetikou. Myslím, že veľa žien by to malo počúvať …

Ak bol dnešný materiál pre vás zaujímavý, tak ho zdieľajte so svojimi priateľmi a známymi pomocou sociálnych sietí!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore