Žena sa cítila ako šedá myška. Vizážista ju premenil na nepoznanie až omladla o 10 rokov

Keď sa klientka známeho štylistu Christophera Hopkinsa pozrela na novú farbu svojich vlasov, povedala: „Naozaj si myslíte, že táto farba sa hodí k mojej pokožke?“ Muž vtipne poznamenal: „Nie, myslím, že vyzeráte zanedbane a preto sedíte v mojom kresle, o ktorom snívajú ženy z celého sveta.“

Arlene prišla za Christropherom z Alabamy a chcela si dať skrátiť a nafarbiť vlasy. No ako to býva u väčšiny nežnejšieho pohlavia, neuvedomila si skutočnú vážnosť svojho želania.

Christopher jej okamžite ponúkol červenkastú farbu, aby ju to oživilo. Arlene však povedala, že to by bolo až príliš odvážne. Jeho ďalšie návrhy boli taktiež zmietnuté zo stola, no aj napriek tomu muž stále trval na svetlo-ryšavom odtieni.

Po farbení sa pustili do reči, počas čoho sa Chris (taktiež nazývaný Makeover Guy) rozhodol, že s dĺžkou vlasov nebude experimentovať. Vlasom pridal mierny objem, čím Arlene pomohol vytvoriť ženský a romantický vzhľad, o ktorom žena vždy snívala.

Samozrejme, Christopherov tím nenechal ženu odísť bez cenných rád aj do budúcnosti. Napríklad, kozmetička Kami jej ukázala niekoľko trikov týkajúcich sa vytvárania očných liniek.

Kaderníkova matka Joana jej pomohla pri výbere správneho oblečenia a vysvetlila, prečo nie sú legíny vhodné pre každú ženu.

Nový vzhľad ženy ocenil aj jej manžel a tak mohla byť Arlene s návštevou Christophera nadmieru spokojná.

A takto prebiehala celá premena…

Je skvelé, že na tomto svete existujú ľudia, ktorí pomáhajú ženám cítiť sa znovu krásne a žiadúco! Určite nejedna z náš by chcela sedieť v kresle tohto šikovného muža a nechať sa obskakovať celým jeho tímom.

Ak sa vám tento článok páčil, zdieľajte ho aj s vašimi priateľmi na Facebooku!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore