15 dôvodov, prečo je Lev úchvatným znamením Zverokruhu! Poznáte niekoho takého vo svojom okolí?

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Leva, sú spoločenskí, tvoriví a schopní vystavať život podľa svojich pravidiel a predstáv. Vedia, ako vytvárať ďalekosiahle plány, ktoré im umožňujú dosiahnuť svoje ciele.

Naviac Levy sú veľmi ambiciózni, čo len zdôrazňuje iné črty ich charakteru. Milujú luxus a pohodlie vo všetkých sférach života. Všeobecne sú to šikovní ľudia, ktorí sa neboja ťažkostí, ale niekedy sa stanú tvrdohlavými, hrdými a arogantnými. Avšak čítajte ďalej!

1. Životy zalievajú slnkom
Lev jednoducho potrebuje teplo a svetlo. Tí, ktorí majú dostatok šťastia, že sa ku Levovi priblížia, sú nakazení radosťou a veselosťou. V ideálnom prípade by lev uprednostňovali leto po celý rok!

2. Lev je priateľom pre život
Lev môže byť bezvýhradne dôveryhodný. Levy sú veľmi lojálni. Ak ste urazili Leva, bude arogantný a nebude Vás ďalej vyhľadávať. Ale akonáhle sa všetko rozhodnete zmazať, prijme Vás s otvorenou náručou. Bez ohľadu na to, ako dlho trvali vaše nezhody. Levíčatá si pamätajú všetko, ale vedia, ako odpustiť.

3. … alebo nepriateľom na celý život
Ako už bolo spomenuté, Levy sa vyznačujú nekonečnou pamäťou. Nenechajte sa oklamať ich kúzlom: ak priateľ alebo, blízky človek zradí Leva a neospravedlní sa, dôvera sa už nikdy neobnoví.

4. Levy vedia, ako obdarovať
Levy sú veľmi štedrí a priateľskí, takže vedia, ako vybrať perfektný darček. A je ochotný do neho venovať investovať veľa času, energie i peňazí. A od Vás neočakávajú vďačnosť.

5. Rovnako chcú byť obdarovaní
Nedávajte Levovi niečo prvoplánového. Iba premyslený dar mu vyhovuje. Samozrejme, že bude potešený všetkými známkami pozornosti, ale napriek tomu Levy dávajú prednosť drahým a luxusným darčekom.

6. Vždy je s nimi zábava
Ak váš život postráda spontánnosť, zábavu a humor, potrebujete jedine Leva! Kto naozaj vie, ako očariť a pobaviť spoločnosť, je Lev. Párty bez Leva nie je párty.

7. Neočakávajte od neho presnosť, alebo potvrdenie Vašich plánov
Samozrejme, Lev je rád pozývaný na všetky akcie, ale stopercentnú účasť od neho nečakajte. Nikdy neviete, či sa Lev nakoniec naozaj objaví, alebo nie. Tieto dve tváre mu dodávajú na tajomne. Keď už sa však Lev objaví, je s ním nezabudnuteľná zábava.

8. V skutočnosti je Levom doma dobre
Lev má rád kľud domova, domáce prostredie, sledovanie filmov, hladenie mačky a ešte rád bude nosiť mäkkučké froté župany. Miluje, byť zalezený, ako mačiatko.

9. Známe osobnosti v znamení Leva
Mick Jagger, Yves Saint Laurent, Madonna, Arnold Schwarzenegger, Barack Obama, Andy Warhol, Kubrick, Hitchcock, Whitney Houston, Neil Armstrong, Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Coco Chanel, Slash, Amelia Earhartová, Usain Bolt, JK Rowling, Napoleon … Je to dosť?

10. Levy sa veľmi starajú o svojich blízkych.
Dobrý vodca svorky vždy zaisťuje, aby všetci členovia rodiny žili v prosperite a bezpečnosti. Ak urážate niekoho z jeho rodiny, počujete a pocítite hnev rozhnevaného Leva.

11. Levi sa vyrovnávajú so všetkými záležitosťami
Lev je schopný nastoliť poriadok a vyhodiť všetko zbytočné. To sa týka nielen domova, ale aj životných situácií. Takže ak máte problémy, volajte Leva, poradia a pochopí!

12. Vedľa neho vždy vyzeráte dobre
Stačí, aby ste sa priblížili k Levovi- a jeho žiarivosť sa bude prejavovať aj na Vás. Ušľachtilý Lev Vám vždy pomôže nájsť správne oblečenie pre tanec, stretnutia alebo rozhovor. Levovi môžete veriť, pretože je od prírody stylista!

13. Lev je ideálny milovník
Veľkolepý, vášnivý a žhavý Lev je otvorený v láske aj v sexe. Je istý, očarujúci a ošetrujúci. Nechajte jeho narcizmus niekedy vyniknúť a potom nikdy nezabudnete na takého milenca, ako je práve Lev.

14. Lev je úplne dôveryhodný
Vo všetkom a vždy. Pokiaľ Vám Lev dôveruje, očakáva od Vás to isté. A neodvažujte sa ho zradiť – má dobrú pamäť!

15. Jeho dôslednosť činí Leva úspešným
Sebadôvera a múdrosť sa môžu ľahko premeniť v márnosť, pýchu a aroganciu. To často umožňuje Levom robiť kariéru v politike. Ale hlboko v srdci Lvi zostávajú veľmi láskaví

Zdieľajte 15 dôvodov, prečo je Lev úchvatným znamením Zverokruhu aj s Vašimi priateľmi! Sedí to? Napíšte nám do komentárov!

Chod hore