9 neuveriteľných príbehov, ktoré dokazujú, že všetko v živote sa vráti ako bumerang!

Mnoho ľudí má tendenciu neustále sa sťažovať sa na nespravodlivosť v živote. Som tak dobrý človek, nik sa mi nevyrovná, ale môj život nestojí za nič. Zatiaľ čo Karol je tak arogantný a hrozný, ale jeho život je rozprávkou. Po prvé, ak začnete porovnávať a posudzovať druhého, potom nemáte čisté svedomie a nie je to najláskavejšie. Po druhé, kto by mal vedieť, čo sa deje v duši inej osoby? Všetky tieto neuveriteľné príbehy nás nabádajú veriť v zákon karmy, podľa ktorej všetky naše činy určujú náš osud, teda každý u nás je zodpovedný za všetky svoje kroky. Po prečítaní tohto článku pochopíte, že život nie je až tak nespravodlivý. Všetko sa vám v ňom skôr či neskôr vráti ako bumerang.

Tento lekár asi len sotva počul o Hippokratovej prísahe. Michael Mastromarino sa rozhodol zarobiť nejaké peniaze predajom kostí mŕtvych. Vďaka tomuto podvodu sa stal milionárom. Asi 1000 pacientov tohto horského lekára boli poskytnuté skutočne neštandardné služby. Faktom je, že protézy a implantáty, ktoré ponúkal svojim pacientom, patrili k zosnulým, ktorí zomreli na rakovinu alebo dokonca na AIDS. Svoj trest si však lekár odpykal v plnej výške – nielen miliónmi. Neskôr totiž Michael Mastromarino zomrel v silných bolestiach na rakovinu pečene.

V roku 1981 bol Michael Godwin odsúdený na smrť na elektrickom kresle za znásilnenie a vraždu. Ale z neznámych dôvodov boli obvinenia proti vrahovi stiahnuté a namiesto popravy ho odsúdili na doživotie. Po ôsmich rokoch odpykávania si trestu si Michael opravoval staré slúchadlá pripojené k televízii. V tom čase sedel na kovovej toalete. Godwin nechtiac prehryzol drôt a touto neúmyselnou akciou sa odsúdil na niečo podobné ako elektrické kreslo, ktorému sa pred 8 rokmi podarilo vyhnúť.

V roku 2011 orgány mesta Onondaga v New Yorku prijali zákon zakazujúci pretekanie bez prilby. Ale najvášnivejší motorkári nemajú radi takéto obmedzenia, a tak pod vedením Philipa CONTOS A požadovali zrušenie zákona. Ale osud sa s Phillom kruto zahral. Zahynul pri nehode po náraze do hlavy. Neskôr lekári zistili, že motocyklista mohol prežiť, ak by mal na hlave prilbu.

Po prečítaní tohto príbehu pochopíte, že život so zmyslom pre humor je úžasný. Brazílčan Maurizio Ferro sa rozhodol vykradnúť lekáreň. Ale keď v čase lúpeže mu neznámy páchateľ ukradol auto. Maurizio vyšiel na ulicu v panike. Zatiaľ čo premýšľal o tom, ako zmiznúť bez auta, zlodeji mi ukradli ukradnuté peniaze. Ferro bol úplne odrovnaný a rozhodol sa ísť na políciu a nahlásiť krádež auta. Ale v tom čase už polícia prišla do lekárne, ktorú Maurizio okradol, a tak dostal to, čo si zaslúžil – polícia ho okamžite zatkla.

Vynálezca olovnatého benzínu a chlórfluórovaných uhľovodíkov používaných v dezodorantoch a chladničkách, ktorý spôsobil väčšiu ujmu ako dobro, neskôr dostal intoxikáciu olovom. Tento nepredvídateľný incident z neho urobil invalida. Aby sa nejakým spôsobom mohol pohybovať a zmierniť trápenie, rozhodol sa vedecký pracovník sa zhotoviť pre seba špeciálne zariadenie na kolieskach spojených lanami. Ťažko tomu uveriť, ale jeho vynález ho zabíjal: vynálezca bol uškrtený povrazmi z vlastného zariadenia.

Mel Ignatov brutálne zavraždil svoju priateľku, ale po fiktívnej skúške sa zistilo, že je nevinný. Bol odsúdený len na 8 rokov väzenia za krivú prísahu. Onedlho po tom, čo Ignatov odišiel z väzenia, zomrel na stratu po páde na sklenený stôl, na ktorom, ako to bolo neskôr zistené, zabil svoju priateľku.

John Sedgwick bol vojakom a generálom v armáde Zväzu počas americkej občianskej vojny. Neustále sa vysmieval svojim podriadeným za to, že sa boja hodiť sa do nepriateľských striel. Raz ho však počas vtipkovania zasiahla strela konfederácie priamo do oka. Je to poľutovaniahodné, ale jeho posledné slová boli: „Hanbím sa za vás. Z takej vzdialenosti by netrafili ani slona. „

Raz legendárny John Lennon vyslovil jednu nedbalú vetu o tom, že The Beatles sú už populárnejší ako Ježiš. Toto spôsobilo búrku protestov náboženských organizácií, veriacich a dokonca aj niektorých fanúšikov kapely. 13. augusta 1966 jedna z Texasských rozhlasových staníc usporiadala masívne spálenie platní a doplnkov The Beatles. Ale 14. augusta 1966 zasiahol vežu tejto rozhlasovej stanice blesk a zničil všetko vybavenie, navyše hlavný režisér a organizátor akcie namierenej proti známej skupine bol nájdený na podlahe v bezvedomí.

V roku 1883 Henry Ziegland hodil svoju priateľku, ktorá so smútku spáchala samovraždu. Brat mŕtvej sa rozhodol pomstiť a zaútočil na Ziglanda. Ten to však zázračne prežil, pretože guľka len mierne zasiahla hlavu, spôsobila drobné škrabance a skončila v strome. S cieľom odstrániť zo života hrozné spomienky sa Ziegland rozhodol odstrániť nešťastný strom, ten bol ale príliš veľký. Henry však nechcel vzdať a rozhodol sa vyhodiť strom pomocou dymových bômb. Pri výbuchu ho guľka zasiahla a bol na mieste mŕtvy.

Stále neveríte, že život nadeľuje každému podľa svojich zásluh? Buďte zodpovední za vaše slová a činy, pretože všetko v živote má svoje dôsledky. Človek s čistým svedomím sa nemusí ničoho báť!

Zdroj : ofigenno.com

Chod hore