Hľadáte lásku? Toto sú znamenia zverokruhu, ktorá sa k sebe najviac hodia!

Hľadáte pravú lásku? Zistite, ktoré znamenia sa k Vám hodia. Každý sníva o nájdení tej pravej lásky. Aj ten, kto hovorí, že nie. Ale kde a ako ju hľadať? A ako zistiť to, či je pre Vás náprotivok tým ideálnym?

Astrológovia majú jednoduchú odpoveď. Podľa znamenia Zverokruhu sa dá určiť, ktoré znamenia sú pre vás ideálne. Vedia takmer presne odhadnúť kompatibilitu medzi dvoma znameními. Ktoré znamení sa hodí k Vám?

1. Baran: Vodnár, alebo Blíženec
Barani sú dobrodruhovia od prírody. Preto potrebujú človeka, ktorý bude schopný stíhať všetky ich túžby po zmenách. Potom dokážu byť Barani ideálnym partnerom.

2. Býk: Ryby, alebo Rak
Býk rád dodržiava tradičné rodinné hodnoty. Je to znamenie so silným domáckym založením. S Rybami, alebo Rakom tak môžu Býci vytvoriť silné vzťahy, pretože tieto dve znamenia dokážu Býkovi oplácať rovnakou mincou. Dať mu neobyčajnú a bezpodmienečnú lásku.

3. Blíženec: Baran, alebo Lev
Blíženci sú racionálni a hľadajú stabilitu. Zároveň sa im páči nenudiť sa. Blíženci potrebujú horlivého a veselého partnera, ktorý im život presvetlí.

4. Rak: Býk, alebo Panna
Láska je pre Raka celým životom. Ale získanie dôvery týchto ľudí nie je ľahké. Budú jedine s niekým, kto vie počúvať a na vzťahoch naozaj dokážu pracovať.

5. Lev: Blíženec, alebo Váhy
Veľkorysý, romantický a veľmi extravagantný Lev má rád komplimenty a tiež miluje pozornosť, ktorá je venovaná jeho egu. Zjednotenie s Levom prinesie šťastie tým, ktorí sú zvyknutí konať v páre sami za seba a nefixujú sa na seba príliš.

6. Panna: Rak, alebo Škorpión
Panny vyzerajú ako emočne chladní ľudia, ale v skutočnosti prežívajú všetko veľmi intenzívne. Títo ľudia sa vyhýbajú sporom a ocenia pohodlie domova. Dobyť Pannu znamená získať spoľahlivosť a lásku, a to aj v situáciách, keď človek urobil chybu.

7. Váhy: Lev, alebo Strelec
Váha hľadá veľmi silného partnera, ktorý splní ich očakávania. Stále trvajú na svojom cieli a nikto ich nemôže zastaviť. Byť s Váhou znamená, že vždy už potom na sebe musíte pracovať, a nielen na sebe, ale aj na vzťahoch!

8. Škorpión: Panna, alebo Kozorožec
Zmyselné, vášnivé a vtipné znamenia. Najdôležitejšie vo vzťahoch so Škorpiónom je prijať všetko tak, ako to je. Nezabudnite, že sú to veľmi emocionálne zraniteľné osoby, ktoré potrebujú starostlivé a jemné zaobchádzanie.

9. Strelec: Váhy, alebo Vodnár
Láska a vernosť – najlepšie darčeky a radosť pre Strelca! Vždy je s ním všetko dobré. Je to sebestačný človek a nikdy nevyužíva energie partnera, naopak Strelec dáva viac svojmu partnerovi. Strelec však chce byť ocenený.

10. Kozorožec: Škorpión, alebo Ryby
Praktický Kozorožec nechce robiť chyby a neskôr ich ľutovať. Krása a sofistikovanosť Kozorožca je kombinovaná s úžasnou prispôsobivosťou k životu. Únia s Kozorožcom znamená, že za žiadnych okolností nebudete mať problémy!

11. Vodnár: Baran, alebo Strelec
Vodnár netoleruje žiadne obmedzenia a chce svoju túžbu po dobrodružstve zdieľať! Títo jedinci sú pripravení sa zapojiť do akéhokoľvek dobrodružstva, len aby dosiahli blaženosti v láske. Vodnár priťahuje ľudí, ktorí mu úprimne otvoria srdce.

12. Ryby: Kozorožec, alebo Býk
Ryby sú šťastné, keď pochopia, že sú milované! Títo ľudia neustále potrebujú dôkazy pre to, že pre Vás veľa znamenajú. Záruka šťastného spojenia s rybami – spoločné záujmy!

Zdieľajte znamenia zverokruhu, ktoré sa k sebe najviac hodia aj s Vašimi priateľmi! Sedí to? Napíšte nám do komentárov!

Chod hore