Mladá žena nemohla otehotnieť. Hneď ako sa o tom dozvedela jej svokra, ponúkla jej pomoc…

Kayla Jonesová z Arkansasu sa v roku 2012 vydala aj napriek tomu, že vedela, že nikdy neporodí žiadne dieťa. Maternicu jej odstránili už keď mala 17 rokov, aby sa tak vyhla rakovine. Už v tom období si uvedomovala, že skôr či neskôr bude nútená využiť služby náhradnej matky.

50-ročná svokra Patty často žartovala o tom, že by nemala problém vynosiť dieťa vlastnému synovi a neveste. Pár jej slovám neprikladal žiadnu váhu, no po niekoľkých neúspechoch pri hľadaní iných darcov začali jej návrh s vážnosťou zvažovať.

Kayla sa dozvedela o prípadoch, kedy sa babičky stali náhradnými matkami. Šli do nemocnice spolu s celou rodinou, aby vykonali potrebné testy a po pozitívnej správe lekárov sa pustili do niečoho predtým nemysliteľného.

V máji 2017 Patty otehotnela a v 7. mesiaci sa jej prostredníctvom cisárskeho rezu narodil chlapček – Kross Allen Jones. Svokra a matka Kaylinho manžela verí, že sám Boh jej dal požehnanie vykonať tento skutok.

Slovami neviem vyjadriť to, aká som Patty vďačná. Odvážila sa prejsť rôznymi skúškami a to len kvôli nám…“ povedala Kayla pri utieraní sĺz.

Jedno americké príslovie hovorí: na vychovávanie dieťaťa je potrebná celá rodina. V tomto prípade rodina zažartovala: „Bola potrebná celá rodina, aby sme na tento svet priviedli nového člena!“

50-ročná žena tak porodila nielen vlastného syna, ale aj vlastné vnúča. Možno sa nájdu takí, ktorí by s týmto návrhom nikdy nesúhlasili. Patty však chcela neplodnému páru dopriať šťastie v podobe výchovy ich vlastného dieťaťa. To je niečo, čo im nikto nemôže nahradiť. Prajeme im veľa zdravia a množstvo radostných chvíľ v kruhu rodiny!

 

zdroj:videoboom.cc

Chod hore