Otcovi a synovi s ťažkým osudom prerobili dobrí ľudia za 5 dní ich dom. Skoro ho nespoznali

 

Piotr Mazurek so synom Mateuzsom bývali v skromných podmienkach, no to len preto, že Piotrova manželka trpela rakovinou a všetky financie  šli na jej liečbu. Aj ked Piotr doma opravoval bicykle, ked’že chcel byť s manželkou kvôli jej chorobe doma, zárobok nastačil na to, aby si dom zrekonštruoval úplne.

Dobrí ľudia z okolia sa však rozhodli tejto rodine pomôcť a tak sa 5 dní opravili dom Mazurekovcov na nepoznanie! Ľudí z okolia zohnala miestna televízia, ktorá vysiela televíznu reláciu Nás nový domov. Oprava domu sa začal tým, že všetok nepotrebný odpad a nábytok odniesli preč.

Výsledok je skvelý! Ved‘ sa pozrite sami! Dom vyzerá ako nový.

Zo skladu náradia a malej dielničky sa stala krásna moderná izba pre syna.

Nemá tam len priestor na spánok, ale aj miesto na relax a prácu.

Kuchyňu môžete vidieť na obrázkoch nižšie. Chladnička stála v strede miestnosti a stôl bol v tak dezolátnom stave, že ledva stál.

Dnes má rodina novú krásnu linku.

Piots sa snažil dom prerobiť. Dokonca sa mu podarilo kúpiť nové dvere. Relácia sa však rozhodla dvere aj napriek tomu vymeniť, aby bol celý interiér zladený.

Káble trčali vo viacerých izbách priamo zo stien. V jednej to bolo doslova nebezpečné. Dnes tam má rodina krásnu jednoduchú obývačku.

V dome im dobrí ľudia urobili aj krb, ktorý perfektne ide ku svetlej sedačke.

Z kotolne urobili kúpeľnu. Snažili sa ju opticky zväčšiť svetlým obkladom.

Veríme, že sa rodine v novom domčeku býva lepšie a že ich v živote nepostihne už nič zlé!

zdroj:kreativita.info

Chod hore