Spomínate si na malú Adélku z Talentu? Teraz prišla do Superstar a je horúcou favoritkou na víťazstvo

V šou Česko Slovensko má Talent na čele s Luckou Bílou sa vtedy 9 ročná Adélka preslávila svojím výnimočným hlasom. Porotcom vtedy svoj talent ukázala prostredníctvom piesne ,,Hero” od Mariah Carey. Aj ked‘ to bolo veľkým prekvapením, Adélka vtedy nevyhrala, no vo finálna ukázala skvelý výkon.

15 ročná Adéla Ferencová sa tento rok rozhodla prihlásiť do súťaže SuperStar. Aj ked‘ ju od samého začiatku sprevádzali obavy kvôli jej bacuľatej postave, neodradilo ju to a vystúpila. Adélka povedala:,,Snažím sa schudnúť, obmedzila som sladké, mám viac pohybu a jem pravidelne zdravo.” 

Ked‘ ju porotcovia vyzvali aby začala spievať, všetci stíchli a vtedy to začalo. Adélke sa podarilo nemožné. Porotcovia boli unesení jej talentom a povedali jej 3x ÁNO! Jediný, kto jej áno nedal, bol Ben Cristovao, pretože tvrí, že má ešte málo rokov a na kariéra speváčky má ešte čas. Ostatní porotcovia ju prirovnali k legende Věre Špinarovej. Dúfame, že sa jej bude v súťaži dariť, pretože jej talent je neskutočný! Držíme palce!

Malá Adélka v Česko Slovensko má Talent –

15 ročná Adélka v SuperStar:

via:slovakwoman.sk

Chod hore