Takto jednoducho sa zbavíte problémovej pokožky + poukážka na zľavu v článku!

Život s kožnými ochoreniami nie je príjemný. S týmto tvrdením budú s najväčšou pravdepodobnosťou súhlasiť ľudia, ktorí podobné problémy zažívajú. Ak ale pochopíme, prečo kožné problémy vznikajú a nájdeme spôsob ako podráždenú kožu liečiť, bude sa nám žiť oveľa ľahšie. Túžite nájsť riešenie aj vy?

 Prečo kožné ochorenia vznikajú?

V koži prebiehajú rovnaké chorobné procesy ako vo všetkých iných orgánoch. Najčastejšie sa prejavujú zápalom, svrbením, extrémne suchou či extrémne mastnou pokožkou, no aj nádormi. Denne na nás pôsobia výfukové plyny, používame krémy, make-upy, deodoranty. To všetko upcháva póry pokožky a a zabraňujú jej dýchať. A problémy sú na svete. Na mysli máme vyrážky, podráždenú začervenanú kožu či alergiu.

Ovplyvňujú aj náš spánok

Svrbenie je asi to najnepríjemnejšie čo kožné problémy sprevádza. Neškriabať sa? To je priam nemožné. Vyžaduje si to poriadnu trpezlivosť a to malým ďeťom častokrát nevysvetlíte. A častokrát ani dospelým. Najhoršie je to potom v spánku. Namiesto oddychu sa pokúšame zaspať a všetko je nám nepríjemné. V hlave máme „kopu“ myšlienok. Áno, dnes sa to už dá riešiť.

Toto je kľúč k zdravej pokožke

Naše telo využíva pokožku na to, aby cez ňu vylúčilo nečistoty, soli či ťažké kovy. Ak sú póry pokožky upchaté, telo nemôže fungovať správne. Sérum je zárukou toho, že pokožka bude dokonale čistá až do hĺbky. Zbavuje ju nečistôt, ktorým denne čelíme. Ako sme už spomínali, patria sem výfukové plyny, deodoranty, pracie prostriedky a množstvo ďalších. Po použití Séra sa póry opäť otvoria a pokožka môže normálne dýchať. To pozitívne ovplyvňuje kožné ochorenia, ktoré trápia dospelých, mladých, starších, ale aj deti.

Prečo to funguje?

Všetky zložky, ktoré Sérum obsahuje sú 100% prírodné, bezpečné a okamžite účinné. Vďaka špeciálnemu procesu výroby sú rozštiepené na nano-častice. A to je jeden z hlavných dôvodov, prečo je Sérum účinné. Dostane sa aj na miesta, kde bežné sprchové séra nemajú šancu. Navyše je vyrobené z najkvalitnejších ingrediencií, ako sú oleje lisované za studena a z morskej soli (tá má pre pokožku blahodárne účinky).

 

Nápad pochádza od šikovného Slováka, ktorý sám podobnými problémami v minulosti trpel. Dnes hovorí, že ak to človek vyskúša raz, už nikdy nebude pochybovať.

Prečítaním tohto článku automaticky získavate darček v podobe -7 eur na nákup Séra

TU

Chod hore