Toto Vás urobí šťastnou podľa znamenia zverokruhu v ktorom ste sa narodili!

Každý z nás vidí zmysel života a šťastia niekde inde. Mnoho z nás má tiež dojem, že životné šťastie nenašlo. Ale to neznamená, že by sme sa mali vzdať a prestať hľadať veci, ktoré nás urobia šťastnými.

Pre každého človeka je to niečo iné, čo ho robí šťastným. Veľa o tom môže napovedať aj Vaše znamenie. Spoznávate sa?

Baran hľadá vzrušenie.
Vzrušenie je ako palivo pre týchto ľudí. Páčia sa im výzvy, ktoré im pomôžu udržať si pozornosť. Sú to znamenia ohňa a milujú dobývanie. Jedna vec, ktorá im dodáva najviac vzrušenia je, keď nájdu spôsob, ako si podmaniť a skrotiť svoje obavy. Akonáhle to urobia, budú môcť skutočne prežívať slobodu a žiť život v plnom rozsahu.

Barani by sa mali zapojiť do toho, čo ich vzrušuje, a tak nájdu šťastie. Tiež sa musia naučiť postupne dobývať svoje obavy, ale snažiť sa, aby sa nestali bezohľadnými. Nájdite teda bezpečný spôsob, ako ukočírovať všetky svoje obavy.

Býk hľadá stabilitu.
Stabilita je vec, ktorú chcú Býci najviac. Ale problém je, že ani oni nie sú schopní povedať, akú že stabilitu to vlastne hľadajú. Možno budú potrebovať zmenu, ale nie sú to prelietavé typy.

Možno to, čo skutočne majú radi, je istota a podpora od niekoho, kto je ich súrodenec, či rodina. Ich šťastie je spojené s dôverou a oddanosťou vzájomného spolužitia. Sú to silní ľudia, ale akonáhle sa zamilujú, stanú sa zraniteľnými, a preto je jednoduché zneužiť ich dôverčivosť. Ukážu svoju zraniteľnosť voči tomu, koho milujú, ale zostanú silní, keď dôjde k nejakej hrozbe. Preto je láska vec, ktorú potrebujú ku šťastiu.

Blíženci hľadajú slobodu.
Keďže o sebe vedia, že neustále hľadajú slobodu, už sa ani nechcú spoliehať na nič a na niekoho. To, čo si uvedomia, je, že vec, ktorej sa skutočne chcú zbaviť, je ich strach. To je jediná vec, ktorá povedie k ich šťastiu. Sú to ľudia, ktorí nemôžu byť skrotení, ale napriek tomu sú otrokmi svojich strachov. Akonáhle zistia, ako sa zbavili svojich strachov, stanú sa najlepšími spoločníkmi a lepšími ľuďmi. Možno práve Vy im budete musieť pomôcť prekonať vec, ktorá ich brzdí.

Rak hľadá kontinuitu.
Ľudia Raci poznajú skutočný dôvod, prečo sú v emocionálnej horskej dráhe. Ich emócie sú veľmi hlboké a potrebujú citovú stabilitu vo svojom živote. Musia mať pocit, že sú na bezpečnom mieste a to je potrebné pre každú časť ich života. Ich šťastie je spojené s kontinuitou ich kariéry, financií a romantických vzťahov. Nechcú prijať neúspech a urobia čokoľvek, len čo uvidia, že ich úsilie nebude docenené. Potenciál rastu im dodáva väčšiu chuť a udržuje ich šťastných. Rak by mal vykonávať bezpečné voľby. Budú investovať do svojej budúcnosti. Len zostaňte sústredení a s trochou šťastia na Vašej strane veci pôjdu šťastnou cestou.

Lev hľadá sebavedomie.
Keď sa Lev cíti istý, vyžaruje šťastie a ľudia ho jednoducho obdivujú. Sú produktom Svetla a Slnka, a keď sú schopní prijať svoje slabosti, stanú sa Neporaziteľnými. Správnou cestou k tomu je prijatie toho, že nie sú dokonalí. Tiež nájdite niečo, čo Vás bude robiť odlišných a jedinečných. Pre Vaše emócie to bude oslobodzujúce. Vaša slabosť a sily sú súčasťou toho, čím ste. Len je správne ich uchopiť a byť naplno úžasnou osobou, akou ste. Až keď ich prijmete, môžete sa pokúsiť o všetko na svete.

Panna
Zo všetkých znamení zverokruhu je Panna tým, kto je predurčený najviac k tomu, aby tento svet robil lepším. Všetci, ktorí Pannu požiadajú o pomoc, budú vypočutí. Áno, Panny môžu byť veľmi kritické voči všetkému a všetkým, ale najkritickejšie sú voči sebe. Stále veria, že je možné urobiť niečo viac, a to je to, čo ich robí kritickými hlavne voči svojej osobe. Ale slová ako „ďakujem“ dokážu oceniť. S kritikou potom dajú nejaký čas pokoj. Boli by naozaj šťastný, keby si nenakladali toľko kritiky na vlastnú osobu.

Váha hľadá krásu.
Krása je všetko, čo Váha potrebuje, pretože je hlavným zdrojom všetkého v ich živote. Perfektná kombinácia je pre nich rovnováha, harmónia a krása. Bývanie v súlade so všetkým a všetkými okolo nich. Nemajú radi dráma a chcú byť schopní sa slobodne vyjadriť. Seba i svoju krásu. Ak ste Váha, budete potrebovať nájsť nejaké umenie, ktoré Vám umožní vyjadriť seba samého a iste Vás dovedie ku šťastiu.

Strelec hľadá nádej.
Oni sú ovládaní Jupiterom, ktorý je planétou rastu, príležitostí a expanzie. Ľudia vedení touto planétou sa vždy snaží o niečo viac. Ich celé šťastie je spojené s optimizmom, ktorý v nich vždy prevláda. Chcú byť obklopení ľuďmi, ktorí ich budú podporovať pri plnení svojich snov a ktorí ich budú držať ďalej od sklamania a neúspechu. Ich múdrosť spolu s dobrými vibráciami a nádejou je dokonalou kombináciou ich blaženosti a šťastia.

Kozorožec hľadať rešpekt.
Neustále pochybujú takmer o všetkom, čo robia, a preto si vytvorili nejaký štít, aby sa nezranili. Stále potrebujú byť lepší v každom segmente svojho života. Oni majú tendenciu byť perfekcionisti, ale sú slepí. Nevidia, že už sú dokonalí. Musia začať rozpoznávať vlastný rešpekt, ktorý si získali od iných ľudí, a dôjsť aj k vlastnej sebaúcte. Je to jediná cesta ku skutočnému šťastiu a osobnému rastu.

Vodnár hľadá jedinečnosť.
Jedinečnosť je ich pravá identita bez ohľadu na to, ako veľmi sa pokúšajú spojiť sa s ostatnými ľuďmi. A to je hlavný zdroj ich nezávislosti. Hoci sa väčšinou boja byť odlišní od ostatných, milujú tiež skutočnosť, že sú éterické bytosti. Milujú skutočnosť. Vedia, že osobitosť tkvie aj v slabých stránkach. Nemôžeme sa vyhnúť našim nedostatkom, pretože sú súčasťou nás a môžeme ich vyriešiť iba vtedy, keď ich prijmeme.

Ryby hľadajú hrejivé pocity.
Sú uzavretá kniha a veľa ľudí z nich nemôže prečítať emócie. Ich pocity sú ich hlavným zdrojom podnetov a vždy hľadajú spôsob, ako naplniť veci, ktoré sa odohrávajú v ich srdci. Občas sa stávajú stratenými a ich obranný mechanizmus ich prinúti cestovať do nových svetov, aby našli mier. Vec, po ktorej skutočne túžia, je byť obklopení ľuďmi, ktorí ich budú milovať a zaistia ich. Láska je jediná vec, ktorá zahreje ich chladné srdce a bude to odpoveď na všetky ich problémy a otázky.

Zdieľajte čo robí šťastná jednotliví znamení zverokruhu aj s Vašimi priateľmi! Určite budú tiež prekvapení!

Chod hore