Ženích zahrešil hneď po tom, ako po prvýkrát uvidel svoju budúcu manželku. Zachytila to aj kamera…

Sean a Jo boli účastnikmi austrálskej reality show Ožeň sa na prvý pohľad„. Podstata tohto televízneho programu spočíva v tom, že pomocou dotazníkov a odporúčaní odborníkov sa ľudia, ktorí sa predtým nikdy nevideli, zosobášia.

Ak všetky prípravy na svadbu prebehnú hladko, novo-vyrobená nevesta a ženích sa prvýkrát stretnú až pred oltárom. Pred obradom bolo všetko v poriadku, no živé vysielanie sobášenia šokovalo celé publikum.

Kameraman zachytil tvár 39-ročného rozvedeného majiteľa baru, ako sa tvári pri pohľade na svoju budúcu manželku. Muž nebol schopný zniesť všetok ten nával emócii, v tichosti si povedal: „No do riti.“

Na druhej strane Jo, 39-ročná slobodná matka, bola od šťastie v siedmom nebi. Žena neustále chválila prácu psychológov, ktorí ju priviedli práve k Seanovi. „Moje očakávania boli vypočuté. Jackpot! Cítim sa, ako by som vyhrala v lotérii!“ – hovorí Jo.

Počas toho ako sa nevesta plavila na svojej lodi šťastia, pravdepodobne si ani nevšimla zvláštne správanie svojho budúceho manžela. Diváci s hrôzou sledovali ženíchove grimasy pri každom dotyku s nevestou. Ľudia pred televíznymi obrazovkami sa tak začali obávať o osud slobodnej mamičky.

Keď slávnostná časť skončila, začala sa svadobná hostina, kde už to medzi novomanželmi vyzeralo všelijako. Zatiaľ čo nevesta zo Sydney mala úsmev od ucha k uchu, jej súdený muž sa len nútene usmieval a z posledných síl skrýval nedostatok entuziazmu.

Bohužiaľ, ani obrovská podpora divákov nepomohla udržať ich novopečené manželstvo. Sean sa jednoducho nevedel vyrovnať so sklamaním. Jo sa s odstupom času o Seanov vyjadrila, že o manželstvo nemal záujem už pred samotným oltárom. Vo videu môžete sami posúdiť počiatočnú reakcia nastávajúceho ženícha…

Väčšina účastníkov reality shows tohto typu ukončí manželstvo vo veľmi blízkej dobe od samotného ceremoniálu. Niet sa však čomu čudovať, aj napriek pomoci odborníkov a okolia, dvaja ľudia by sa mali určitú dobu poznať ešte pred tým, ako vstúpia do stavu manželského. V poačnom prípade to môže skončiť fiaskom…

zdroj:videoboom.cc

 

Chod hore