Mexická moderátorka počasia dobyla srdcia stoviek mužov. Tí už iné počasie ani nepozerajú

Na internete sa môžeme neraz naraziť na spory medzi ľuďmi, ktorí dokázali prijať svoje telo také aké je a tých, ktorí sa rozhodli zmeniť svoj život. Vďaka tomu sa im podarilo dosiahnuť pôsobivé výsledky a to aj bez zásahov chirurgov.

Nie je to až tak dávno, čo sa začal rozširovať životný štýl založený na sile, nie na chudej postave. To znamená, že ľudia, najmä ženy, sú motivované nielen k tomu, aby sa im podarilo schudnúť, ale aj k tomu, aby sa nebáli navštíviť posilňovňu a môcť sa tak cítiť skvelo vo svojom vlastnom tele.

Mexičanka Yanet Garcia, ktorá v súčastnosti žije v New Yorku, je taktiež fanúšičkou tohto trendu. Pred niekoľkými rokmi začala pravidelne chodievať do posilňovne, kde cvičila a podarilo sa jej vybudovať formu, ktorú by jej mohla závidieť aj samotná Kim Kardashian.

Yanet navyše ukázala celému svetu, že dosiahnutie takýchto výsledkov vyzerá prirodzenejšie ako nejaký výsledok práce plastického chirurga.

Ako vždy, aj pri tomto prípade sa nájdu neprajníci a „odborníci“, ktorí tvrdia, že je jednoducho nemožné, aby dosiahla takéto výsledky. Podľa nich je samozrejmosťou, že všetkých klame a pravidelne chodí k lekárovi na napumpovanie silikónu do jej zadku.

Odpoveďou 27-ročnej krásky bolo uverejnenie fotografií a videí z jej tréningov. Žena všetkým svojim neprajníkom odporučila, aby každý z nich začal na sebe tvrdo pracovať, ona to totiž dosiahla len s vlastným odhodlaním a správnou motiváciou.

Okrem návštevy posilňovne má rada beh a box. Táto kombinácia jej priniesla vynikajúce výsledky, na ktoré môže byť právom hrdá.

Yanet Garcia je známa aj ako blogerka a nezaostáva ani na sociálnej sieti Instagram, kde ju sleduje takmer 6 miliónov ľudí. Mnoho z nich ju pozná vďaka tomu, že je televíznou moderátorkou počasia.

Na internete sa tiež objavili informácie o nezhodách s jej priateľom. Nech už je to akokoľvek, sme si istí, že si aj v prípade rozchodu si čo nevidieť nájde nového priateľa.

Cesta k novému telu je neraz dlhá a strastiplná, no s určitosťou vám vieme povedať, že sa vyplatí. Niekedy ani sám človek nedokáže pochopiť, aký nadľudský výkon zo seba dokáže vydať. Áno, dá sa to aj inak, pomocou chirurgov a plastických operácii, no pocit z dobre odmakaného tréningu vám nič nenahradí…

 

https://videoboom.cc/meksikanskaya-vedushchaya-pogody/

Chod hore