Prvých 12 dní po narodeninách je najdôležitejším obdobím roka

Prvých dvanásť dní po narodeninách je najdôležitejším obdobím roka. Začína nimi svojho druhu odpočítavanie pre celý nasledujúci rok. V tých dvanástich dňoch máme reálnu možnosť vloženia potrebných informácií, vytvorenie príslušného programu udalostí a úspechov a ovplyvnenie budúceho osudu. Každý z týchto dní zodpovedá mesiacu nasledujúceho solárneho roka.

Nie je žiadnym tajomstvom, že mnohí ľudia pociťujú niekoľko dní pred svojím najväčším osobným sviatkom istú nervozitu, často až stiesnenosť a nevysvetliteľný smútok. Nie je to tým, že sme zase starší, ako sa zvyčajne domnievame. Skúste týždeň pred svojimi narodeninami dodržiavať isté jednoduché pravidlá. Ich podstata je magická. Uvidíte, že vaša nálada bude celkom iná.

– Odpusťte všetkým, ktorí vám v tomto roku ublížili. Zvoľte k tomu vlastnú cestu, jednoduchým interným rozhodnutím, prevedením nejakého vymedzeného rituálu alebo návštevou kostola, ak ste veriaci.

– Urobte všetko pre to, aby ste splatili svoje dlhy. Nielen peňažné, ale aj duchovné: poproste o odpustenie toho, komu ste snáď spôsobili bolesť. Usilujte sa dokončiť tie najdôležitejšie práce a povinnosti (alebo aspoň položiť základy na ich dokončenie).

– Prežite jeden večer osamote, zamyslite sa nad výsledkami uplynulého roka, priznajte si chyby a porážky, pochváľte sa za úspechy. Môžete si to všetko napísať na papier rozdelený na polovice.

V deň narodenín nájdite desať minút a napíšte si hrubý plán na ďalší rok, svoje priania a sny. Zoznam si schovajte na tajné miesto až do budúceho roka.

4 prikázania pre deň narodenín:

– Nemať žiadne konflikty

– nepožičiavať si

– neodsudzovať a neohovárať

– neplakať

Ako správne prežiť prvých dvanásť dní?

deň prvý

Dnešná nálada je zárukou duševného rozpoloženia pre celý budúci rok. Preto je zvykom robiť človeku radosť, nosiť mu darčeky a hovoriť milé slová. Nemá však zmysel dávať dohromady nejakú hlučnú spoločnosť, ak je vám milšie tráviť narodeniny osamote a v pokoji. Vo svoj sviatok sa riaďte predovšetkým svojimi pocitmi a želaniami. Robte presne to, čo najviac teší vás. Ak sa chystáte zmeniť imidž, dnes je ten správny deň. Chystáte sa začať behať, cvičiť alebo meditovať, pustite sa do toho o svojich narodeninách!

 

deň druhý

Rozmyslite si finančný plán. Nezmätkujte a nepreháňajte to, v pokoji zvážte dlhy aj zisky. Len tak si založíte na príjmy do budúcnosti. Peňažnú energiu povzbuďte darom charite, myslite na potrebné aj svojich blízkych. Rozhodne si nepožičiavajte. Dôležitým aspektom dnešného dňa je jeho vhodnosť k začatiu zdravej výživy. Môžete si vytýčiť vlastné pravidlá správnej výživy.

deň tretí

Deň vylaďovanie kontaktov. Máme na mysli zmenu obvyklého spôsobu komunikácie. Ak ste napríklad zhovorčiví, snažte sa držať sa späť a viac počúvať. Introverti by sa mali snažiť pobudnúť medzi viacerými ľuďmi a trebárs aj vzbudiť pozornosť. Dnes rozvíjajte práve tie spôsoby komunikácie, ktorých sa vám nedostáva. Konflikty sú dnes tabu. Pozornosť venujte novým kontaktom, sú veľmi dôležité a môžu byť perspektívne. Napíšte partnerom pracovné listy upevňujúce vašu spoluprácu.

deň štvrtý

Podpora blízkych. Toto je veľmi dôležitý faktor, veď na podpore tých najbližších často záleží náš úspech. Zavolajte, navštívte svojich blízkych, rodičia. Dajte im najavo, ako vám na nich záleží. Na večer môžete pozvať svojich najbližších a najspoľahlivejších priateľov. Ak sú príliš ďaleko, napíšte im a poďakujte za ich priateľstvo. Časť dňa by ste určite mali stráviť doma, urobiť poriadok, niečo opraviť. Deň je vhodný pre ezoterická cvičenie a duchovnú prax.

deň piaty

Tvorivé dni. Bez trošky kreativity a tvorivého nadanie je ťažké dosahovať úspechu. Skúste si vyrobiť niečo neobvyklé. Spomeňte si na detstvo, namaľujte obrázok, alebo vymyslite nejaký verš. Skvelé je, ak máte možnosť stráviť tento deň s deťmi. Tie vo vás zaručene prebudia tvorivý zápal. Náklonnosť prebudená v tento deň povedie k pevnému vzťahu a možno aj manželstvo.

deň šiesty

Venujeme ho zdraviu. Masáž, všetko je vhodné. Aspoň si zacvičte a prejdite sa. Dnešok sa hodí pre zakúpenie predplatného do fitka a objednanie na preventívnu prehliadku. Pozornosť venujte tomu, čo jete. Vyhnite sa sladkostiam a ťažkým jedlám. Vhodné sú akékoľvek očistné procedúry.

deň siedmy

Venujeme sa rodine a rodinným plánom. Preberieme budúcu dovolenku aj veľké nákupy. Žiadne hádky! Kúpte partnerovi milý darček a uistite ho o svojej láske. Vyznajte lásku, ak ste to vo vzťahu ešte neurobili. Toto je deň zamilovanosti a snívania. Ak vás povinnosti donútia venovať sa dokumentom, overte si dôkladne všetko, čo podpisujete. Úspech čaká všetky partnerské zmluvy, ako tvorivé, tak finančné.

 

deň ôsmy

Deň vlastného Ja a hľadanie životného zmyslu života. Dnes je lepšie sa vzdialiť ľuďom a popremýšľať nad sebou. Ujasniť si chyby, analyzovať úspechy, stanoviť si priority. Nedajte sa zatiahnuť do nejakých intríg, vyhnite sa cudzím problémom a nikomu neraďte. Vylúčené sú intímne vzťahy, vedomie je orientované do vnútra. Stratiť niečo v tento deň sa má za šťastné znamenie. Sen, ktorý sa vám zdal v noci na ôsmy deň, sa môže vyplniť.

deň deviaty

Program zábavy a oddychu. Ak je to možné, vezmite si dovolenku a vydajte sa na neveľkú cestu. Trebárs i len na dlhšiu prechádzku po mieste, kde žijete. Nájdite zaujímavú zábavu pre dušu: výstavu, predstavenie, koncert. Kúpte si zaujímavé čítanie o cestách a kultúrnych pamiatkach. Vyhľadávajte kontakty s ľuďmi inej národnosti, dozviete sa veľa zaujímavých informácií. Akékoľvek dnešné štúdium je zárukou budúceho úspechu. Určite dnes myslite na charitu; peniaze sa k vám vrátia v podobe autority a rešpektu.

deň desiaty

Deň formovania finančných a kariérnych úspechov. Venujte nejakú hodinku svojim plánom. Vytýčte si jasné ciele do budúcnosti a určite si ich zapíšte, pretože zapísanú myšlienku podvedomie berie ako hotovú vec. Premyslite, ako zväčšiť svoje príjmy, napríklad ako zvýšiť svoju kvalifikáciu. Ak ste už dosiahli úspešného postavenia, napríklad riadite vlastnú firmu, môžete pomôcť niekomu inému. Napríklad perspektívnemu spolupracovníkovi. Pomoc, ktorú dnes poskytnete, sa k vám v dobrom vráti. Určite zavolajte rodičom.

deň jedenásty

Deň dôležitý pre rozpoznanie dobrých priateľov. Kto vám zavolal alebo napísal v deň narodenín alebo aj s menším oneskorením, je hoden vašej dôvery. Dneska môžete narodeniny pokojne osláviť ešte raz. Ak má v tento deň niekto z vašich blízkych konfliktné tendencie, urobte patričné ​​závery – v tento deň sú obzvlášť aktívni tí, kto vám neprajú nič dobré. Deň vhodný k závažným zmenám. Napríklad vstupu do cirkvi, prijatie občianstva, zasnúbenie alebo sobáša. Dávajte si pozor na domáce prístroje – dnes v maximálnej miere hrozia úrazy.

deň dvanásty

Vytvárame okolo seba auru dobra. Deň odpúšťania a vďačnosti. Ak máte možnosť a nie je vám to proti mysli, zájdite do kostola, zapáľte sviečku za svojich protivníkov, zabudnite na duševnú bolesť. Rituál odpustenia môžete vykonať aj doma. Požiadajte vyššie sily, aby vám zoslali lásku k ľuďom a možnosť konať dobro. V tento deň sme otvorení každej blahodarnej energii – snažte sa ju čerpať odvšadiaľ. Dnešok nie je vhodným dňom k účasti v hlučnej spoločnosti, vyhnite sa im. Ak vás niekto požiada o pomoc, nesmiete odmietnuť. Dvanásty deň od narodenín je veľmi vhodný ako počiatok snahy zbaviť sa nejakého zlozvyku.

Chod hore