Psychologický test: Ktorá skupina ľudí z obrázku je skutočnou rodinou? Vaša odpoveď o vás povie TOTO

Otázka znie: Ktorú možnosť na obrázku nemožno považovať za rodinu? Sú až 3 rôzne odpovede. V každej z nich je matka, otec a dieťa. Hoci je správna odpoveď iba jedna, každá z odpovedí prezradí o vašej osobnosti viac než si myslíte.

Ak ste odpovedali #1

Nie ste veľmi rodinne založený typ človeka a možno ste vyrastali bez hlavy rodiny – otca. Asi ste postrehli, že otec na obrázku vyzerá, že sa o rodinu veľmi nezaujíma a matka drží dieťa ďalej od svojho otca.

Milujete pomáhať iným a zanechávať v ich živote pozitívne zmeny. Avšak celkom neviete, aká je rodina skutočne dôležitá.

Ak ste odpovedali #2

Ste obrovský priaznivec tradičnej rodiny, uvedomujete si jej význam a rodina je u vás vždy na prvom mieste. Veríte v silné a stabilné vzťahy, milujúce manželstvo a šťastný život pre všetkých členov rodiny.

Ak ste odpovedali #3

Tento obrázok ukazuje milujúcu rodinu, dvoch rodičov ktorým záleží na ich dieťati. Ak si myslíte, že to predstierajú, pravdepodobne si nesiete z detstva traumatický zážitok, ktorý pôvodí v nefunkčnej rodine.

Ak bol jeden z vašich rodičov alkoholik, bral drogy, alebo trpel mentálnou chorobou, vaša myseľ tým bola poznačená a obraz o takejto rodine si uchováva doteraz. Preto vyhodnotila tento obrázok ako klamstvo a pretvárku.

Zdroj: themindsjournal.com,

Chod hore