Rodičia v rozpálenom aute zabudli dvojičky, tie následne zomreli

V americkom Chesterfield tragicky zahynuli päťmesačné dvojčatá. V tropickom teple, ktoré v týchto dňoch vo Virgínii panuje, ich rodičia zabudli v aute. Na svoj omyl prišli, až keď bolo neskoro. Chlapec a dievčatko v aute utrpeli zástavu srdca a po prevoze do nemocnice obaja zomreli.

K tragickej udalosti došlo v utorok na predmestí amerického Richmonde, kde v tomto týždni panovala obrovská horúčavy. Rodina prišla k svojmu domu, ale rodičia zabudli na svoje päťmesačné dvojčatá vo vozidle SUV.

 

Keď potom na svoj omyl prišli, bolo už neskoro. Na miesto okamžite dorazili záchranári, ktorí dojčatá začali oživovať. Následne ich previezli do nemocnice v Chippenhamu, kde však obe deti po niekoľkých hodinách vyhlásili za mŕtvych.

Súvisiaci obrázok

Celú udalosť začala vyšetrovať miestna polícia. Podľa predbežných záverov sa jednalo o veľké nedopatrenie. „Nebolo to úmyselné. Veríme, že to bola náhoda,“ uviedol podľa portálu Daily Mirror vyšetrovateľ Frank Carpenter. Vo svojom vyhlásení nespresnil, ako dlho bola dvojčatá vo vozidle uväznená. Iba dodal, že to bolo dlho.
Tvrdenie polícia o nešťastnej náhode potvrdzujú aj susedia. Podľa nich išlo o bezproblémovú rodinu, ktorá by úmyselného zabitia nebola schopná. „Je to tragédia. Neviem, ako pomôcť, aby som zmiernila ich bolesť. Rozhodne v tom nebol úmysel,“ povedala susedka rodiny.

Chod hore