Takto vyzerá telo 23-ročnej ženy po pôrode 4 detí. Mnohí ho považujú za nechutné

23-ročná Dorin Čing žije v Malajzii a napriek svojmu pomerne mladému veku je už 4-násobnou mamičkou. Bohužiaľ, narodenie štyroch detí počas jedného pôrodu zanechalo na jej tele nelichotivý výsledok. Po tom, čo uverejnila fotografiu svojo brucha na internete, ocitla sa pod paľbou kritiky.

Prečítala si desiatky negatívnych komentárov, na druhej strane sa však našli aj ľudia, ktorí sa postavili na stranu viacdetnej matky. Čo by na to povedali vaši priatelia? Pokojne sa ich na to opýtajte!

Na prvý pohľad je až neuveriteľné, že toto krehké žieňa bolo schopné porodiť naraz štyri deti. Dôsledok náročného pôrodu sa podpísal aj na jej postave, hoci to na prvý pohľad nie je vôbec vidieť. Tak ako mnohé matky, aj ona je hrdou držiteľkou strií a jaziev.

Vzhľad jej brucha ju už teraz netrápi. Je ale pravda, že aj ona mala ťažké obdobie. Sebavedomie mala na bode mrazu najmä po tom, čo jej lekári oznámili, že ani diéta a ani operácia jej nepomôžu.

Len nedávno sa ešte snažila vyrovnať sa so svojím vlastným telom a nájsť vnútorný pokoj. Negatívne komentáre na jej brucho však tomu vôbec nepomohli.

Na internete sa rozhodla zdieľať fotografiu brucha, ku ktorej pripojila dlhý a emotívny text. V ňom presviedča ostatné matky, aby prijali a milovali svoje telo, nech už vyzerá akokoľvek.

Samozrejme, v komentároch sa strhla roztržka dvoch táborov. Okamžite sa tam objavili názory ľudí, ktorí vyjadrovali svoj odpor voči vzhľadu Dorinho brucha. „Z tvojho brucha mi prišlo nevoľno!“ – písali neznámi ľudia.

Niekto dokonca napísal: „Za to, ako teraz vyzerá jej brucho, si môže len ona sama“, alebo „Ty sama si chcela porodiť toľko detí, tak sa teraz nesťažuj,“ tvrdili muži.

Našťastie sa našlo omnoho viac ľudí, ktorí ju začali obraňovať. Obdivujúc jej odvahu ju matky z celého sveta považovali za nádhernú. Mnoho žien jej napísalo, že je pre nich inšpiráciou, vďaka čomu majú silu pozrieť sa na seba v inom svetle.

Po určitom čase, keď búrlivé komentáre utíchli, Dorin zdieľala ďalší príspevok. „Prosím, rešpektujte ženy, sú to tie isté ženy ako vaše manželky či matky. Dať dieťaťu život nie je ľahká úloha, no to je len začiatok dlhej a tvrdej práce!“

V poslednej dobe sa množstvo podobne zmýšľajúcich žien začalo zvyšovať. Chceme uveriť, že strie už prestanú byť pre mnohých zakázanou témou. Ide o prirodzený jav, kedy žena dokáže priviesť na tento svet nového človiečika a odnáša si so sebou spomienku, ktorú si na sebe zanechá až do konca života…

Čo si o tejto problematike myslíte vy? Zdieľajte svoje názory aj v komentároch na Facebooku!

 

zdroj:videoboom.cc

Chod hore